ΠΑΟΚ: «Τρέχουν» για Βιερίνια και Μαουρίτσιο

ΠΑΟΚ: «Τρέχουν» για Βιερίνια και Μαουρίτσιο

Τα συμβόλαιο των Βιερίνια και Μαουρίσιο ολοκληρώνονται στις 30 του μηνός και υπάρχει ο κίνδυνος οι δύο ποδοσφαιριστές να μην μπορέσουν να αγωνιστούν στο ματς με την ΑΕΚ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση για την τροποποίηση των συμβολαίων τους και περιμένει τις απαντήσεις τους.

Τα συμβόλαια των Λέο Μάτος, Ζοσέ Μαουρίσιο και Αντρέ Βιερίνια ολοκληρώνονται σε τρεις ημέρες κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Τετάρτης (1/7) με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή τους για μια επέκταση της συνεργασίας μέχρι και τα τέλη Ιουλίου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Βραζιλιάνο χαφ, αλλά και στον Πορτογάλο μπακ. Ο Δικέφαλος για τον Μάτος, έχει μια κάλυψη καθώς στο συμβόλαιό του είχε όρο ότι ανανεώνεται αυτόματα για άλλο ένα χρόνο από την στιγμή συμπληρώσει 30 συμμετοχές. Αυτό έγινε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, οπότε το συμβόλαιό του επεκτείνεται μέχρι τις 30/6/2021.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στους άλλους δύο που δεν θα ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας από την Τετάρτη (1/7). Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε μία πρόταση στους Βιερίνια και Μαουρίσιο για να υπογράψουν επέκταση των συμβολαίων τους μέχρι 30/7 λαμβάνοντας 50.000 ευρώ. Ο Βραζιλιάνος και ο Πορτογάλος δεν έχουν απαντήσει ακόμη καθώς ζήτησαν λίγο χρόνο για να το σκεφτούν.

Και μπορεί ο Βιερίνια να δεχθεί την πρόταση καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου για τα επόμενα χρόνια, όχι όμως και ο Μαουρίσιο που πολύ δύσκολα να πει το «ναι» καθώς το κεφάλαιο ΠΑΟΚ θα κλείσει γι’ αυτόν. Με τον έμπειρο μέσο δεν υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ εδώ και μέρες ηχούν στα αφτιά του σειρήνες από την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ