«Η Σέλτικ κινείται για Ελαμπντελαουί»

«Η Σέλτικ κινείται για Ελαμπντελαουί»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, η παραμονή του είναι ανοιχτή στους ερυθρόλευκους, ωστόσο η Σέλτικ ενδιαφέρεται έντονα για να τον κάνει δικό της.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Νορβηγό να είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες των ερυθρόλευκων.

Ο Νορβηγός αμυντικός μπορεί να συμφώνησε να παρατείνει την παραμονή του στο λιμάνι λόγω της διακοπής εξαιτίας της πανδημίας, όμως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μένει ελεύθερος.

Ο Ολυμπιακός θέλει από την πλευρά του να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ομάρ, όπως φυσικά ισχύει και με τον ίδιο τον Νορβηγό, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία, καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Ομάρ δίνουν και παίρνουν και όσο δεν ανανεώνει με τον Ολυμπιακό όλο και θα πληθαίνουν, με το ενδιαφέρον από το εξωτερικό να είναι δεδομένο.

Μάλιστα μετά τη Γαλατασαράι και ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, όπως η Λέστερ, ο Νορβηγός συνδέεται και με τη Σέλτικ, με τους Σκωτσέζους να είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τα «θέλω» του Ελαμπντελαουί.

Σύμφωνα με την dailyrecord.uk, η Σέλτικ παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον Ομάρ και σκοπεύει να καταθέσει πρόταση στον Νορβηγό, εφόσον όμως ολοκληρωθούν οι συζητήσεις του δεξιού οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού με τη διοίκηση. Αν μείνει ελεύθερος και δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τότε δεδομένα η Σέλτικ θα κινηθεί κι επίσημα για να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ