ΑΕΚ: «Ο Ίβιτς μίλησε με τον Ερυθρό Αστέρα για τον δανεισμό του Γκαρσία»

ΑΕΚ: «Ο Ίβιτς μίλησε με τον Ερυθρό Αστέρα για τον δανεισμό του Γκαρσία»

Η ΑΕΚ φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τον Ματέο Γκαρσία, με τους Σέρβους να τονίζουν πως έχει ήδη γίνει επικοινωνία με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μπάσιμο της ΑΕΚ για τον Ματέο Γκαρσία!

To10.gr σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον που δείχνει η Ένωση για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. Στην Σερβία, πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση, επισημαίνοντας πως έχει ήδη πραγματοποιηθεί επικοινωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του Ερυθρού Αστέρα.

Συγκεκριμένα, η σερβική ιστοσελίδα, sportklub.rs τονίζει πως ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου, ώστε η ΑΕΚ να τον αποκτήσει δανεικό και με οψιόν αγοράς. Οι «κιτρινόμαυροι» καίγονται για εξτρέμ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και το όνομα του Γκαρσία φαίνεται πως είναι ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της ομάδας.

Στο κόλπο για την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ βρίσκεται και ο Άρης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προσφέρει στους Σέρβους 1,5 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή αλλά και 30% ποσοστό μεταπώλησης. Την εφετινή σεζόν, ο Αργεντινός εξτρέμ είχε 24 συμμετοχές, σημειώνοντας 5 γκολ, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ