Παναθηναϊκός: «Και η Βαλένθια για Ίσλα»

Παναθηναϊκός: «Και η Βαλένθια για Ίσλα»

Δυσκολεύει η υπόθεση του Μαουρίσιο Ίσλα για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την Μπέτις εμφανίζεται και η Βαλένθια στη διεκδίκησή του σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία.

Νέο… ανταγωνιστή στη διεκδίκηση του Μαουρίσιο Ίσλα βρίσκει ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η απόκτησή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία, στο παιχνίδι της απόκτησης του Χιλιανού μπακ, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσέ, έχει μπει και η Βαλένθια, εκτός από την Μπέτις που είναι η μία ισπανική ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση.

Στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός παραμένει στη διεκδίκηση του παίκτη για ακόμα μια φορά, ενώ υπενθυμίζουν και το έντονο ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς, την οποία βάζουν στη θέση του φαβορί, μιας και επιθυμία του παίκτη είναι να αγωνιστεί στον σύλλογο της Αργεντινής. Ωστόσο φαίνεται να υπάρχει οικονομική διαφορά.

Από τον Παναθηναϊκό τηρούν σιγή ιχθύος για την περίπτωση του Ίσλα, με τον Τσάβι Ρόκα να προσπαθεί να τον πείσει, ωστόσο ο ανταγωνισμός κάνει εξαιρετικά δύσκολη την υπόθεσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ