Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία για Βιγιαφάνιες, έρχεται ο κεντρικός χαφ

Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία για Βιγιαφάνιες, έρχεται ο κεντρικός χαφ

Ο Τσάβι Ρόκα περιμένει θετικά νέα για τον «Βίγια» ακόμα και εντός της ημέρας, καραδοκεί για τον Μαουρίτσιο Ίσλα, ενώ φέρεται να έχει κλείσει άλλη μία μεταγραφή.

Βιγιαφάνιες, Ίσλα και ο κεντρικός χαφ… Προς τρεις κατευθύνσεις ενεργεί ο Τσάβι Ρόκα, ο οποίος επιχειρεί να διαμορφώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού το συντομότερο δυνατό. Ο Καταλανός αναμένει τις εξελίξεις με τον Ίσλα, την αποδέσμευση του Βιγιαφάνιες από τη Μαζατλάν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προχωρημένες επαφές με ένα «οχτάρι».

Σε ότι αφορά τον Βιγιαφάνιες, συνεχίζει τις συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει μεταφέρει στον Ρόκα την αισιοδοξία του ότι θα συμβιβαστεί με τους Μεξικανούς παράγοντες, ακόμα και εντός των επόμενων ωρών. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Βίγια» δηλώνει αισιόδοξος και όδευε ολοταχώς για συμβιβασμό, αλλά οι άνθρωποι της Μαζατλάν υπαναχώρησαν και ζήτησαν χρήματα για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο Βιγιαφάνιες ισχυριζόταν στο περιβάλλον του ότι το απόγευμα της Δευτέρας, θα έχει νέα επαφή με τους Μεξικανούς για να τα βρουν. Μάλιστα, επισήμανε ότι αυτός ο γύρος συνομιλιών θα έχει ευτυχή κατάληξη…

Ο Μαουρίτσιο Ίσλα είχε πέραση στην Ισπανία το Σαββατοκύριακο, αφού η Μπέτις και η Βαλένθια εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Η ιστοσελίδα «Diario de Sevilla» υποστηρίζει ότι οι δύο ισπανικές ομάδες έχουν προχωρήσει σε ρελάνς για τον Ίσλα, ανατρέποντας την αίσθηση ότι η Μπόκα Τζούνιορς ήταν το απόλυτο φαβορί. Το σεβιγιάνικο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ίσλα έχει προχωρημένες συζητήσεις με τους Αργεντινούς, αλλά δεν έχει πάρει την απόφαση του. Ο 32χρονος αμυντικός δεν βιάζεται, αναλογίζεται τις επιλογές του και θα καταλήξει στις επόμενες εβδομάδες. Παρά τις αναφορές από την Αργεντινή, η “Diario de Sevilla” τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει στο κάδρο, έχει καταθέσει την προσφορά του και αναμένει τον Ίσλα.

Περαιτέρω, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Τσάβι Ρόκα έχει εντοπίσει τον κεντρικό χαφ που θέλει να εντάξει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τον πρεσάρει για να υπογράψει. Ο Καταλανός φέρεται να έχει «τρέξει» το ζήτημα και στη διάρκεια της εβδομάδας ίσως να προκύψουν θετικά νέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ