Πλατανιάς : «Αλλάξαμε το πλάνο μας λόγω του αέρα» είπε ο Ρόκα

Πλατανιάς : «Αλλάξαμε το πλάνο μας λόγω του αέρα» είπε ο Ρόκα

Στον δυνατό αέρα, ο οποίος ανάγκασε τον Πλατανιά να αλλάξει το αρχικό του πλάνο στάθηκε ο Μανουέλ Ρόκα μετά την ήττα από τη Ξάνθη. Τι είπε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αλλά και τα ματς που ακολουθούν, όπου «πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον τα τρία από αυτά».

Σε ένα ματς με… ροκ εξέλιξη, ο Πλατανιάς λίγο έλειψε να πάρει έναν ανέλπιστο βαθμό στα Πηγάδια (3-2 από την Ξάνθη, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο), ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και υπέστη την 13η του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας στους έξι βαθμούς και την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στη καθιερωμένη συνέντευξη μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Πλατανιά, Μανουέλ Ρόκα στάθηκε στο δυνατό αέρα, μοίρασε μπράβο για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ τόνισ επως η ομάδα του θα πρέπει να νικήσει τουλάχιστον τρία από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

«Εξαιτίας του δυνατού αέρα, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το αρχικό μας πλάνο. Κυρίως στα προσωπικά μαρκαρίσματα και στη διεκδίκηση της δεύτερης μπάλας. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, όμως σε αντίθεση με την Ξάνθη, δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά.

«Μετά το 3-0 βγάλαμε αντίδραση και μόνο μπράβο μπορώ να πω στους παίκτες μου για αυτό. Η αντίδρασή τους αυτή με ανατριχιάζει. Δείξαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος και παραλίγο να φτάσουμε και στο 3-3 στο τελευταίο σουτ», πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός.

Τέλος, μιλώντας ενόψει της συνέχειας, τόνισε πως «πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα παραπάνω. Σε αυτό το παιχνίδι το κάναμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια, όπου τουλάχιστον πρέπει να κερδίσουμε τα τρία από αυτά. Μια νίκη μπορεί να αλλάξει τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ