Σενάρια για Άμπνερ και Παναθηναϊκό (vid)

Σενάρια για Άμπνερ και Παναθηναϊκό (vid)

O Παναθηναϊκός έχει «ξεμείνει» από αριστερό μπακ και σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση του Άμπνερ που αγωνιζόταν στην Κ19 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος και πλέον στο ρόστερ του έχει μόνο τους Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Βασίλη Ζαγαρίτη για να στηριχθεί για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι πράσινοι έχουν στα υπόψιν τους να ενισχυθούν στο αριστερό άκρο, αφού κακά τα ψέματα ο Ινσούα είναι σημαντική απώλεια. Μπορεί πριν μερικές μέρες να έβγαινε προς τα έξω πως ο Παναθηναϊκός και ο Ντάνι Πογιάτος θα στηρίξουν τους δυο Έλληνες, όμως τα σενάρια γύρω από την ενίσχυση του τριφυλλιού δίνουν και παίρνουν.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν φέρεται να τσεκάρει έναν ποδοσφαιριστή που έχει παίξει υπό την επίβλεψη του Ντάνι Πογιάτος και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Ο λόγος για τον Άμπνερ Φελίπε Σόουζα Αλμέιδα ο οποίος αγωνιζόταν στην Κ19 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απόφαση για ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ είναι ειλημμένη και στον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Βραζιλιάνο πρώην μαδριλένο. Ο Άμπνερ γεννήθηκε στις 30 Μαϊου του 1996 και αγωνίζεται στην Agua Santa. Από το 2014 έως και το 2017 αγωνίστηκε στην Ρεάλ Καστίγια, όπου και είχε 24 συμμετοχές, με τον Πογιάτος να τον έχει παίκτη και να έχει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ