Παναθηναϊκός: Ο Ίσλα βρίσκεται στη… γειτονιά

Παναθηναϊκός: Ο Ίσλα βρίσκεται στη… γειτονιά

Ο Χιλιανός δεξιός μπακ κάνει διακοπές με την οικογένεια του στην Τουρκία, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Μαουρίτσιο Ίσλα δεν θα παίξει μπάλα στην Τουρκία την επόμενη σεζόν, αλλά ακόμα δεν έχει φύγει από τη χώρα. Ο Χιλιανός δεξιός μπακ απολαμβάνει οικογενειακώς τις διακοπές του στο Βόσπορο και ενημερώνεται από τον μάνατζερ του για τις προτάσεις που έχει.

Αρχικά, επικρατούσε η εντύπωση ότι ουσιαστικά είχε συμφωνήσει με τη Μπόκα Τζούνιορς, όμως ο Ίσλα διαψεύδει τις πληροφορίες. Η προτεραιότητα του 32χρονου ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη, διότι πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει να διατηρήσει τη θέση του στην Εθνική Χιλής και να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Το ενδιαφέρον του Τσάβι Ρόκα για τον Ίσλα είναι δεδομένο, ενώ οι απαιτήσεις του έμπειρου παίκτη δεν κρίνονται εξωπραγματικές για ένα όνομα με το βιογραφικό του. Ο ατζέντης του Ίσλα πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους ότι ο πελάτης του ζητάει διετές συμβόλαιο (για να έχει ορίζοντα το Μουντιάλ) με συνολικές αποδοχές ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Προφανώς, η Βαλένθια παρέχει το μεγαλύτερο δέλεαρ στον Ίσλα, εξαιτίας του μεγέθους της, της αίγλης της Primera Division και της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Ωστόσο, η προσφορά της είναι πολύ μικρότερη από τα «θέλω» του Ίσλα, ενώ δεν είναι βέβαιο ότι ο νέος προπονητής θα θέλει τον Χιλιανό. Ο Παναθηναϊκός προσεγγίζει τις απαιτήσεις του Ίσλα, ενώ ο Τσάβι Ρόκα έχει εξηγήσει ότι τον προορίζει για βασικό και εκ των πρωταγωνιστών του ρόστερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ