ΑΕΚ: Αναρτήθηκε η σύμβαση για τα εσωτερικά έργα στην «Αγιά Σοφιά»

ΑΕΚ: Αναρτήθηκε η σύμβαση για τα εσωτερικά έργα στην «Αγιά Σοφιά»

Χαρμόσυνα νέα για την ΑΕΚ, καθώς δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η τελική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ΤΟΜΗΣ, για τα εσωτερικά έργα του γηπέδου.

Σημαντική μέρα για την ΑΕΚ, καθώς  δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η τελική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της τεχνικής εταιρείας «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ», η οποία έχει αναλάβει τα εσωτερικά έργα της «Αγιά Σοφιάς».

Πλέον, τα έργα στο εσωτερικό του γηπέδου ξεκινούν και επίσημα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να επισκέπτεται και νωρίτερα το εργοτάξιο. Θυμίζουμε, πως η υπογειοποίηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ… τρέχουν και οι εργασίες στο κτίριο που θα στεγάζονται τα μουσεία της ομάδας.

 

Μεταξύ άλλων στη σύμβαση αναφέρεται: «ΑΝΑΘΕΤΕΙ στο δεύτερο των συμβαλλομένων, δηλαδή τον Οικονομικό Φορέα με την επωνυμία «ΤΟΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ», ο οποίος και αποδέχεται, την εκτέλεση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ», η οποία θα διέπεται από τις διατάξεις του Νόμου 4412/2016, όπως ισχύουν και της λοιπής ισχύουσας νομοθεσίας για την εκτέλεση των Δημοσίων έργων», ενώ όσον αφορά το χρονικό όριο της αποπεράτωσής του, αυτό δεν μπορεί να υπερβεί τους 16 μήνες, όπως υπογραμμίζεται: «Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να κατασκευάσει και να αποπερατώσει το έργο μέσα σε συνολική προθεσμία δεκαέξι (16) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της παρούσας σύμβασης».

Αναλυτικά όλη η σύμβαση όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ