ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των playoffs. Με τριάδα στα χαφ παρατάσσει την Ένωση ο Καρέρα.

Πολύ σημαντικό το αποψινό (21:00) ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούνται στην Τούμπα από την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, για την 5η αγωνιστική των playoffs και θέλουν μόνο θετικό αποτέλεσμα για να μην χάσουν την… επαφή με την 2η θέση.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Μάσιμο Καρέρα έχει επιλέξει τον Βασίλη Μπάρκα να υπερασπιστεί τα «κιτρινόμαυρα» γκολποστ. Σε σύστημα 4-3-3, Σβάρνας και Τσιγκρίνσκι βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας, με τους Παουλίνιο και Λόπες να παίρνουν θέση στα άκρα.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, βρίσκονται οι Σιμόες, Μάνταλος και Κρίστιτσιτς, με τον Σιμάνσκι να μένει στον πάγκο. Στην τριάδα μπροστά, βρίσκεται ο Αλμπάνης στα δεξιά, ο Λιβάγια στα αριστερά, ενώ στην κορυφή παίρνει θέση ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Οικονόμου, Λάτσι, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε, Αραούχο και Μαχαίρας.

Οι 11 του Μάσιμο Καρέρα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα #paokaek #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily #slgr #playoff #staysafe #μένουμε_ασφαλείς

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ