Φερέιρα: «Δεν δείξαμε το ίδιο θάρρος και θράσος»

Φερέιρα: «Δεν δείξαμε το ίδιο θάρρος και θράσος»

Στην έλλειψη θάρρους και θράσους στάθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Με την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ έχασε το μεγάλο προβάδισμα που είχε για την δεύτερη θέση. Είναι κάτι που γνωρίζει καλά ο Αμπέλ Φερέιρα, με τον κόουτς των «ασπρόμαυρων» να στέκεται στην έλλειψη θάρρους και θράσους από την ομάδα του.

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV, ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δώσει  μια δυνατή απάντηση στον επόμενο αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Δυστυχώς χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε προβάδισμα έξι βαθμών από τον βασικό μας αντίπαλο. Ξέραμε πριν μπούμε στα Play Off ότι θα ήταν μια πολύ μεγάλη μάχη, όμως εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Οφείλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους. Είναι μία σεζόν που έχει συνεχώς σκαμπανεβάσματα, που δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε, αλλά υποφέρουμε. Πρέπει να υποφέρουμε όλοι μαζί και να συνεχίσουμε μέχρι τέλους γιατί έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο.

Η αποστολή μου είναι να προσπαθώ οι ποδοσφαιριστές που θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος κατάφερε να μας κάνει να τρέχουμε και να αμυνόμαστε. Σε κάθε περίπτωση αυτό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας.

Δεν δείξαμε το ίδιο θάρρος και θράσος που έχουμε δείξει απέναντι σε άλλους αντιπάλους. Η ομάδα δέχθηκε πολλές στατικές φάσεις και αυτό έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πετύχει ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Ο σχηματισμός με τον οποίο μπήκαμε στον αγώνα, δεν διέφερε από ότι στο ματς με τον Άρη και τον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι πολύ διαφορετικό. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, για να δώσουμε μεγαλύτερο πλάτος και δυναμική στην ομάδα, αυτό που μας έλειψε είναι το γκολ και αυτό μας στοίχισε.

Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Αυτοί είναι οι παίκτες μας, αυτοί είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και με αυτούς θα πάμε μέχρι το τέλος και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε μια δυνατή απάντηση στον επόμενο αγώνα που είναι σε δύο ημέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ