«Βράζει» ο κόσμος με Ιβάν και Giorgis: «Γυρίσατε τον ΠΑΟΚ στα πέτρινα χρόνια»

«Βράζει» ο κόσμος με Ιβάν και Giorgis: «Γυρίσατε τον ΠΑΟΚ στα πέτρινα χρόνια»

Χαμός στα social media του ΠΑΟΚ από οπαδούς της ομάδας. Οργή για τον Ιβάν Σαββίδη και τον ανεπαρκή σε ποδοσφαιρικές γνώσεις γιο του, που κατέστρεψαν την ομάδα. Ζητάνε την απόλυση του Αμπέλ Φερέιρα.

Επιστροφή στα… πέτρινα χρόνια. Αυτή είναι η φράση που κυριαρχεί στους οπαδούς του ΠΑΟΚ από χθες το βράδυ. Και δε διστάζουν πλέον να το φωνάζουν, βλέποντας την ομάδα τους να κατρακυλά, να μην μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο της προκοπής, να χάνει από τους μεγάλους του αντιπάλους και να είναι έτοιμη να χάσει ακόμα και τη δεύτερη θέση.

Η… επίσκεψη δεκάδων αγανακτισμένων οπαδών χθες το βράδυ στην Τούμπα, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, είχε και συνέχεια. Ιντερνετική. Στα Social Media της ομάδας γίνεται χαμός με τον κόσμο να βράζει κυρίως εναντίον του Ιβάν Σαββίδη και του γιου του, Γιώργου. Καταλαβαίνοντας πως αυτοί οι δύο είναι που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη… διάλυση της ομάδας, που πέρσι ήταν πρωταθλήτρια και φέτος βρίσκεται 22 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Ο Ιβάν Σαββίδης που δεν κατάφερε να κρατήσει τον Λουτσέσκου και που έφερε έναν προπονητή ο οποίος αδυνατεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα εδώ και ένα χρόνο. Και ο Γιώργος Σαββίδης, που πλέον όχι μόνο ο κόσμος, αλλά και αρκετοί στην Τούμπα, έχουν καταλάβει πως λόγω της έλλειψης ποδοσφαιρικών γνώσεων όχι μόνο δε βοηθάει τον ΠΑΟΚ αλλά του κάνει κακό με τους χειρισμούς του.

Στις επίσημες σελίδες του ΠΑΟΚ ο κόσμος ξεσπάει, αποκαλεί την ομάδα καφενείο, τα βάζει με τον Αμπέλ Φερέιρα, που δέχτηκε τα περισσότερα πυρά χθες το βράδυ στην Τούμπα, αλλά κυρίως δείχνουν πια με το δάχτυλο την κορυφή της διοικητικής πυραμίδας.

Τον Ιβάν Σαββίδη και τον γιο του, που φέρνουν τον ΠΑΟΚ πίσω στα πέτρινα χρόνια, όπως λένε οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας, βλέποντας τη χαώδη διαφορά που υπάρχει μεταξύ της ομάδας τους και του Ολυμπιακού σε κάθε επίπεδο.

Από τη μία ένα οργανωμένο ευρωπαϊκό κλαμπ και από την άλλη μια ομάδα… έρμαιο στις ορέξεις του ανεπαρκή ποδοσφαιρικά και… λίγου ως παράγοντα Γιώργου Σαββίδη και του εξαφανισμένου Ιβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ