Τα δύο μέτρα του Περέιρα για το χατήρι του ΠΑΟΚ

Τα δύο μέτρα του Περέιρα για το χατήρι του ΠΑΟΚ

Ο Μέλο Περέιρα συνεχίζει να προκαλεί με τους ορισμούς ακόμα και τώρα, που διανύει τις τελευταίες μέρες του στην Ελλάδα. Με σκοπό να είναι ο ΠΑΟΚ δεύτερος στη βαθμολογία. Και του ορίζει διαιτητές από την... Ξάνθη.

Ο Μέλο Περέιρα δε σταματά ούτε στις τελευταίες του μέρες στα μέρη μας να… τρελαίνει κόσμο και κοσμάκη με τους ορισμούς που κάνει. Ακόμα και στα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, ακόμα και σε παιχνίδια που δεν θεωρούνται ως τα «ματς της αγωνιστικής», ο Πορτογάλος συνεχίζει να κάνει τα… δικά του. Και να εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.

Και άντε φίλοι μου να καταλάβω ότι μπορεί ο Περέιρα να μη θεωρεί το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, το «αιώνιο» ντέρμπι, ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής. Άντε να… πιστέψω πως δεν έβαλε ξένο διαιτητή γιατί δε βλέπει βαθμολογικό ενδιαφέρον λόγω του ότι ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός δεν έχει στόχους.

Όμως εδώ γίνονται πραγματάκια όσον αφορά τα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής. Κι εκεί ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής μοιάζει να λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Διότι η δεύτερη θέση είναι ορθάνοιχτη. 59 βαθμούς η ΑΕΚ, 59 βαθμούς ο ΠΑΟΚ. Και πέντε αγωνιστικές να απομένουν, με ντέρμπι ανάμεσα τους στην Αθήνα.

Τι πρέπει να γίνει σε αυτά τα πέντε παιχνίδια; Να παίζουν επί ίσοις όροις και οι δύο ομάδες. Αν ο ένας έχει Έλληνες διαιτητές, να έχει και ο άλλος. Αν ο ένας έχει ξένους διαιτητές, να έχει και ο άλλος. Διαφορετικά δεν υπάρχει καμία ισονομία. Όχι πως περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον Μέλο Περέιρα και τους υπόλοιπους ακριβοπληρωμένους. Η ισονομία είναι άγνωστη λέξη όταν υπάρχει ο ΠΑΟΚ στη μέση.

Αλλά θα περιμέναμε να κρατούνται τα προσχήματα. Τι έκανε λοιπόν ο Μέλο; Πάνω που η μάχη της δεύτερης θέσης φούντωσε για τα καλά, στέλνει ξένο διαιτητή στο Άρης – ΑΕΚ και Έλληνα στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ.

Και όχι… όποιον κι όποιον Έλληνα, αλλά τον Κουμπαράκη του συνδέσμου Ξάνθης! Έναν βορειοελαδίτη, δηλαδή, από έναν σύνδεσμο η ομάδα του οποίου ανήκει στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, βάσει αποφάσεων των δικαστηρίων.

Ξένος διαιτητής στο Άρης – ΑΕΚ, ο Κουμπαράκης στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ. Να το λες και να… ντρέπεσαι. Κι όμως, ο Μέλο Περέιρα όχι μόνο δεν ντρέπεται, αλλά κάνει… επίδειξη δύναμης λίγο πριν πει το «αντίο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ