Δώνης: «Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι το καλύτερο που έχω δει σε ομάδα»

Δώνης: «Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι το καλύτερο που έχω δει σε ομάδα»

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό είναι το καλύτερο που έχει δει ποτέ του σε ομάδα, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής.

Οι Εμμάνουελ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον και Χρήστος Δώνης διοργάνωσαν ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι στους συμπαίκτες τους, καθώς και οι τρεις αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακό. Πώς να μην είναι άλλωστε; Ο Δώνης αποχωρεί από τον σύλλογο έπειτα από 12 χρόνια (μισή ζωή περίπου στην ομάδα), οι Γιόχανσον και Ινσούα αγωνίστηκαν για τρία χρόνια στο «τριφύλλι».

Highlight της βραδιάς πάντως, ήταν η ομιλία του Γιώργου Δώνη, ο οποίος τόνισε πως το κλίμα που υπήρχε στον Παναθηναϊκό επί θητείας του, είναι το καλύτερο που έχει συναντήσει ποτέ σε ομάδα. Είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Δώνης:

«Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις, που ήταν και δύσκολες συναισθηματικά. Στα τρία παιδιά αυτά αξίζουν συγχαρητήρια για ένα συγκεκριμένο λόγο: Είναι πρώτη φορά που βλέπω παίκτες να φεύγουν από μια ομάδα, να μην τους ανανεώνουν τα συμβόλαια και να αποφασίζουν και οι τρεις μαζί, να κάνουν το τραπέζι σε όλη την ομάδα, παρά τη στεναχώρια και την πικρία τους»

«Όλοι όσοι είμαστε τους τιμούμε με την παρουσία μας. Αυτό αξίζει συγχαρητήρια σε όλους που βρίσκονται εδώ, γιατί ο καθένας έχει βάλει το δικό του μερίδιο για να φτιάξουμε μια ομάδα με πολύ καλό πνεύμα. Αν κάποιος ένιωθε αδικημένος, στεναχωρημένος, οι υπόλοιποι τον στηρίξατε. Δημιουργήσατε ένα κλίμα που είναι το καλύτερο που έχω δει σε ομάδα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Να ευχηθώ στα τρία παιδιά αυτά, τα καλύτερα.

Στους υπόλοιπους που θα μπούμε στις τελευταίες μέρες θα μας λείψει πολύ η δύναμη του χαρακτήρα του Εμάνουελ, θα μας λείψει πολύ ο Ματίας με το ξύλο που έδινε ακόμη και στον Τάσο Χατζηγιοβάνη (γέλια), αλλά εμένα θα μου μείνει κυρίως η στιγμή που τον είδα πριν στεναχωρημένο και δακρυσμένο. Όπως θα μας λείψει η σοβαρότητα του Χρήστου που πέρασε δύο χρόνια μια δύσκολη κατάσταση εξ αιτίας του πατέρα του. Σε όλους όμως αξίζουν συγχαρητήρια και σας εύχομαι σε όλους τα καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ