Επίσημο: Στις 6 Ιουλίου στο CAS η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης (pic)

Επίσημο: Στις 6 Ιουλίου στο CAS η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης (pic)

Οριστικά στις 6 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στο CAS η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Οριστικά για τις 6 Ιουλίου πηγαίνει στο CAS η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό, με το CAS να «κλειδώνει» την ημερομηνία. Συγκεκριμένα,  το καλεντάρι του CAS έχει συμπεριλάβει την υπόθεση στο πινάκιο εκείνων που θα δικάσει το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα, η πολύ σημαντική υπόθεση για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι από τις πρώτες που θα εκδικαστεί την Δευτέρα (6/7). Τα ψέματα φτάνουν στο τέλος τους για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, με τις δυο ομάδες να κατηγορούνται για πολυϊδιοκτησία.

Να σημειωθεί πως οι τρεις δικαστές που αποτελούν την Επιτροπή, έχουν στα χέρια τους και μελετούν τα υπομνήματα όλων των εμπλεκομένων πλευρών. Ετσι, την Δευτέρα στις 6 Ιουλίου θα έχουμε την εκδίκαση της υπόθεσης που κλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο θα ασχοληθεί με δύο θέματα. Το πρώτο αφορά τον ΠΑΟΚ και στρέφεται κατά της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και το δεύτερο είναι η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της ΕΠΟ και των δύο ομάδων (ΠΑΟΚ και Ξάνθης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ