Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τι να την κάνει την Επιτροπή Εφέσεων το ποδόσφαιρο; Εχει τον Μπαλτάκο, που είναι μύστης της νομικής επιστήμης.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επικοινωνία Βιγιαφάνιες – Ρόκα: «Έρχομαι ως ελεύθερος»

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είχε επικοινωνία με τον Τσάβι Ρόκα την Παρασκευή και τον ενημέρωσε πως είναι διατεθειμένος να χαρίσει λεφτά και να πάρει την ελευθέρας του.

Επικοινωνία Βιγιαφάνιες – Ρόκα: «Έρχομαι ως ελεύθερος» | to10.gr

Νέα επικοινωνία με τον Τσάβι Ρόκα είχε κατά τη διάρκεια της Παρασκευής ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Και παρά το γεγονός πως η περίπτωσή του έχει καθυστερήσει, εντούτοις ο Αργεντινός Παναθηναϊκός εμφανίστηκε βέβαιος πως θα έρθει στον Παναθηναϊκό και μάλιστα ως ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια άποψη που την είχε πει και πάλι πριν από δέκα μέρες, όταν είχε μιλήσει ξανά με τους ανθρώπους του τριφυλλιού, όπως είχε αναφέρει to10.gr, Και πλέον όλα δείχνουν να μπαίνουν στην τελική του ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Βιγιαφάνιες είπε στον Ρόκα ότι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για να μείνει ελεύθερος και μάλιστα είναι διατεθειμένος να χαρίσει ένα μεγάλο ποσό στη Μαζατλάν προκειμένου να του δώσει την ελευθέρας του και να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Θα πρέπει, πάντως, να είμαστε επιφυλακτικοί όσον αφορά τον τρόπο που θα γίνει η μεταγραφή, αφού οι Μεξικανοί δείχνουν αρκετά σκληροί στις διαπραγματεύσεις και να μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο του δανεισμού.

Το βέβαιο είναι πως ο Βίγια είναι πια ακόμα πιο κοντά στον Παναθηναϊκό και δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή.