Η αποστολή της Λαμίας για το ματς με Ξάνθη

Η αποστολή της Λαμίας για το ματς με Ξάνθη

Η Λαμία ανακοίνωσε την αποστολή της ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Η Λαμία θα υποδεχθεί την Ξάνθη για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ και χρειάζεται μόνο τη νίκη αν θέλει να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της κορυφής.

Ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, Γιώργος Πετράκης, έχει τρεις παίκτες στο απουσιολόγιό του οι οποίοι δε συμμετείχαν και στην προπόνηση. Η βασικότερη περίπτωση είναι αυτή του Ελίνι Δημούτσου, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον προσαγωγό και πιθανότατα θα χάσει τα εναπομείναντα παιχνίδια για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Από την αποστολή θα απουσιάσουν επίσης οι Μιγκέλ Μπιανκόνι και Χρήστος Αραβίδης.

Στην αποστολή της Λαμίας ενόψει του αγώνα με τους Ακρίτες βρίσκονται οι: Θεοδωρόπουλος, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σασί, Βιγιάλμπα.

*Το παιχνίδι είχε οριστεί αρχικά για το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά θα διεξαχθεί τελικά τη Δευτέρα καθώς βρέθηκε κρούσμα του κορωνοϊού στην ομάδα της Ξάνθης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ