Ολυμπιακός : «Ιδανικός για τη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας» (pics)

Ολυμπιακός : «Ιδανικός για τη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας» (pics)

Σύμφωνα με το «Athletic», ο Κώστας Τσιμίκας είναι ιδανικός παίκτης για τη Λίβερπουλ και το Μέσο εξηγεί τους λόγους γι' αυτό.

Το όνομα του Κώστα Τσιμίκα παίζει παντού. Σε όλη την Ευρώπη. Και δεν είναι τυχαίο αυτό.

Ο διεθνής μπακ μετράει μέχρι στιγμής φέτος 43 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ακόμα η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί. Καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμη μπροστά τους τουλάχιστον 7 αγώνες μέχρι το φινάλε.

Το νούμερο 43 προκαλεί ίλιγγο, όπως φυσικά και το 3.782. Τόσα είναι τα λεπτά που έχει αγωνιστεί ο Τσιμίκας τη σεζόν 2019-20, με τον 24χρονο μπακ να είναι πραγματικά ακούραστος.

Βέβαια, δεν είναι μόνο οι συμμετοχές και τα λεπτά που εντυπωσιάζουν, αλλά το γεγονός ότι κάθε εμφάνιση του Τσιμίκα είναι και καλύτερη. Σε κάθε αγώνα βελτιώνεται και πλέον έχει λαμβάνειν την απόλυτη και ακλόνητη εμπιστοσύνη του προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς.

Για όλα τα παραπάνω ο Τσιμίκας έχει γίνει περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη. Ακόμη και η πρωταθλήτρια Αγγλίας-Ευρώπης, Λίβερπουλ, έχει ακουστεί πως ενδιαφέρεται για τον μπακ του Ολυμπιακού. Και έρχεται το έγκυρο «The Athletic» να εξηγήσει τους λόγους γιατί ο Τσιμίκας είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για το ρόστερ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Παρακάτω παρουσιάζονται κάποια γραφήματα του εν λόγω Μέσου, με τα στοιχεία να προέρχονται από το smarterscout. Tα συγκεκριμένα γραφήματα συγκρίνουν τους Κώστα Τσιμίκα και Άντριου Ρόμπερτσον και ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο εξηγείται γιατί ο Έλληνας μπακ κάνει για τη Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ