ΑΕΚ : Με πλάνο… Τούμπας για νέο «2πλό» στη Θεσσαλονίκη

ΑΕΚ : Με πλάνο… Τούμπας για νέο «2πλό» στη Θεσσαλονίκη

Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να φύγουν με τη νίκη και από την έδρα του Άρη, στη δεύτερη επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Η ΑΕΚ κατάφερε με τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ να ανακτήσει τον έλεγχο για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Πλέον ο εν λόγω στόχος βρίσκεται στα… πόδια της Ένωσης, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει αυτό το πλεονέκτημα. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να φύγουν με τη νίκη και από την έδρα του Άρη, στη δεύτερη επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Ο Μάσιμο Καρέρα και οι παίκτες του έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά το «2πλό» στην Τούμπα και θέλουν αυτό, να αποτυπωθεί και στο αποψινό παιχνίδι με τον Άρη. Ένα ματς που αναμένεται κλειστό και δύσκολο, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πάρουν και μια ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει σε μεγάλο ποσοστό το σχήμα που είδαμε την Κυριακή. Το 4-3-3 θα παραμείνει ως διάταξη για την ΑΕΚ, που ενδεχομένως να «φρεσκάρει» λίγο κάποιες γραμμές. Κυρίως το κέντρο και την άμυνα. Ο Μιχάλης Μπακάκης προπονήθηκε κανονικά, ακολούθησε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη και θέτει υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, ο Μπάρκας θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά θα δούμε είτε τον Παουλίνιο, είτε τον Μπακάκη, αριστερά τον Λόπες και στο κέντρο τους Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα. Στη μεσαία γραμμή σίγουρος θεωρείται ο Σιμόες, που θα έχει μπροστά του πιθανότατα τους Μάνταλο, Σιμάνσκι. Παρότι μια θέση διεκδικεί και ο Κρστίτσιτς.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ολιβέιρα, αριστερά ο Λιβάια, ενώ δεξιά, υπάρχουν οι επιλογές των Βέρντε, Αραούχο και Αλμπάνη. Να σημειωθεί τέλος πως εκτός παραμένει ο Κώστας Γαλανόπουλος, που ακόμα δεν έχει ενταχθεί στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης. Κάτι που πάντως αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ