Παναθηναϊκός : Ευκαιρία σε Κολοβό και Μπεκ στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός : Ευκαιρία σε Κολοβό και Μπεκ στο ντέρμπι

Ο Γιώργος Δώνης θα συνεχίσει το ροτέισον και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Κολοβό στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Μετά τον αποκλεισμό του Γιασίν Αγιούμπ από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι επιλογές του Γιώργου Δώνη λιγόστεψαν ακόμα περισσότερο. Εκ των πραγμάτων, ο Δώνης έχει μικρά περιθώρια για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Ο Δώνης προσανατολίζεται στο σύστημα 4-2-3-1 για την ενδεκάδα. Ο Διούδης θα επανέρθει στην εστία, οι Σένκεφελντ και Κολοβέτσιος θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Θεοχάρης θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χατζηθεοδωρίδης το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, οι Κουρμπέλης και Ανουάρ θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ και ο Μπουζούκης θα έχει επιτελικό ρόλο. Ο Χατζηγιοβάνης θα αρχίσει ως αριστερός εξτρέμ, ο Κολοβός ως δεξιός εξτρέμ και ο Μακέντα θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Ο Μπεκ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά στα Play Off και λογικά θα χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του ματς.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ