Ταμάρι : «Ο Ολυμπιακός με θέλει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα»

Ταμάρι : «Ο Ολυμπιακός με θέλει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα»

Ο Μούσα Αλ Ταμάρι του ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, το οποίο σας είχε αποκαλύψει to10.gr την περασμένη Τρίτη (30/6).

To10.gr σας είχε αποκαλύψει πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Μούσα Ταμάρι.

Ο διεθνής Ιορδανός μεσοεπιθετικός με δηλώσεις στην χώρα του, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων»! Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε στην Ιορδανία, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος που τον θέλει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός με θέλει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα», σχολίασε ο Ταμάρι. Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει κρούσεις από Ιταλία και Ισπανία και επίσης επισήμανε πως περιμένει κι άλλες προτάσεις τις επόμενες μέρες από ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Τάμαρι αρνήθηκε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως ο προορισμός του θα καθοριστεί τις επόμενες δύο εβδομάδες. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι έχει αρχίσει προπονήσεις με τους «γαλαζοκίτρινους» όπως και ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του, Ομάρ Χάνι

Να σημειωθεί, πως ο Ταμάρι αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως δεξιός εξτρέμ, ενώ γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1997 στο Αμάν της Ιορδανίας και έχει ύψος 1,76μ. Έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ έως τις 31 Μαΐου του 2021 και φέτος κατέγραψε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ και 9 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ