Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνάντηση στη Μπόκα, με αιώνιο… ενδιαφέρον για Σολδάνο και Ίσλα

Στη συζήτηση του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε και του προπονητή των «χεϊνέζες», Μιγκέλ Ρούσο, αναφέρθηκαν ο επιθετικός του Ολυμπιακού και ο Χιλιανός δεξιός μπακ που αρέσει στον Παναθηναϊκό.

Συνάντηση στη Μπόκα, με αιώνιο… ενδιαφέρον για Σολδάνο και Ίσλα | to10.gr

Είναι δυνατόν μία συνάντηση στο Μπουένος Άιρες, να αφορά τους δύο αιωνίους αντιπάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου; Και όμως, συνέβη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ραντεβού του Β’ αντιπροέδρου της Μπόκα Τζούνιορς, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε με τον προπονητή, Μιγκέλ Ρούσο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, σχετίζεται με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Πιο έντονα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ανοιχτό «μέτωπο» με τη Μπόκα Τζούνιορς: τον Φράνκο Σολδάνο. Ο Ρούσο τόνισε στον Ρικέλμε ότι υπολογίζει τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος ανήκει στον πρωταθλητή Ελλάδας και ζήτησε την παραμονή του.

Ένα αίτημα που ο Ρικέλμε υποσχέθηκε να κάνει ότι είναι εφικτό για να το ικανοποιήσει. Η παραμονή του Σολδάνο κρίνεται απαραίτητη, επειδή είναι στον «αέρα» η ανανέωση των συμβολαίων του Τέβες και του Ζάρατε.

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, η υπόθεση έχει να κάνει με τον Μαουρίτσιο Ίσλα. Ο Ρούσο χρειάζεται έναν δεξιό μπακ με τα χαρακτηριστικά και την εμπειρία του Χιλιανού και έθεσε ως προτεραιότητα την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Ο Ρικέλμε ενημέρωσε τον Ρούσο για τις εξελίξεις με τον Ίσλα και ανέφερε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις.