Μανσίνι : «Κατάθεση ψυχής για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Μανσίνι : «Κατάθεση ψυχής για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Με όλες τους τις δυνάμεις θα πρέπει να αγωνιστούν οι παίκτες του Άρη μέχρι το τέλος της χρονιάς σύμφωνα με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ενωτικό μήνυμα έστειλε ο Ντάνιελ Μανσίνι μετά την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως η ομάδα του έχει ανάγκη τη συσπείρωση, προκειμένου όλα να κυλήσουν αρμονικά μέχρι το κλείσιμο της σεζόν.

Για την ήττα: «Μια δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση. Πρέπει να ενωθούμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Είμαστε ποδοσφαιριστές του Άρη, πρέπει να είμαστε τίμιοι απέναντι στην ομάδα και να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τα όσα είπαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Είπαμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα. Αλλά και πάλι έπρεπε να παραμείνουμε υγιείς για τα επόμενα ματς. Θέλει προσοχή».

Για τις δυνάμεις που έχουν απομείνει στην ομάδα, εν όψει των επόμενων αγώνων: «Η μυϊκή δύναμη αρχίζει να εξαντλείται. Πρέπει να παίξουμε με μυαλό, εξυπνάδα και καρδιά. Να τα δώσουμε όλα. Να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ