ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Μπρα ντε φερ για τα «αστέρια»

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Μπρα ντε φερ για τα «αστέρια»

Από τη μία η ΑΕΚ που πήρε κεφάλι. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ που δε σηκώνει κεφάλι. Και στο τέλος του δρόμου τα... αστέρια του χρυσοφόρου Champions League. Όλο το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε.

Διοικητικά έχουν έρθει πάλι κοντά. Μέχρι την… επόμενη στραβή, που θα τους φέρει ξανά μακριά. Μπορεί και σύντομα. Βλέπετε, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν τον ίδιο στόχο. Είναι οι δύο… μονομάχοι για την κατάκτηση της δεύτερη θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Τα λεφτά, σε ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους, είναι πολλά. Τόσα που μπορεί η… φιλία να χαλάσει εν μία νυκτί.

Η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην Κρήτη. Έκανε… περίπατο στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη και είναι πια στο +2 από τον αντίπαλό της. Τον οποίο έχει και στην έδρα της μέχρι το φινάλε των πλέι οφ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο, η εικόνα της δεν βελτιώνεται και πολύ γρήγορα απώλεσε το βαθμολογικό πλεονέκτημα που είχε απέναντι στον αντίπαλό της. Χρειάζεται, πλέον, υπέρβαση για να γυρίσει την κατάσταση τούμπα. Έχοντας να πάει σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει ένα πρόσωπο που δε μας έχει συνηθίσει φέτος για να βγει νικητής στο… μπρα ντε φερ με την αντίπαλό του.

Η επόμενη αγωνιστική έχει ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – ΟΦΗ. Την ερχόμενη Τετάρτη. Και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουμε μάθει οριστικά ποιος από τους δύο θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League και θα διεκδικήσει την πρόκριση… εκατομμυρίων.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των δύο ομάδων στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές:

4η αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΑΕΚ – ΟΦΗ

5η αγωνιστική:

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

6η αγωνιστική:

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

7η αγωνιστική:

Ολυμπιακός – ΑΕΚ
ΠΑΟΚ – Άρης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ