Χέρι-χέρι ΠΑΟΚ-ΕΠΟ : «Δεν είναι κακή η πολυιδιοκτησία»!

Χέρι-χέρι ΠΑΟΚ-ΕΠΟ : «Δεν είναι κακή η πολυιδιοκτησία»!

Μόνο οι… πατάτες του Μπαλτάκου έλειψαν από την υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ που παρέα με την ΕΠΟ εξήγησαν στο CAS πως δεν είναι κακή η πολυιδιοκτησία! Η ΕΠΟ πάλευε για να απορριφθεί η έφεση του Ολυμπιακού…

Χωρίς ίχνος ντροπής ο ΠΑΟΚ στην ύστατη προσπάθεια για να σωθεί από τον υποβιβασμό ή στην καλύτερη περίπτωση από την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος προσπάθησε στο CAS να πείσει τους ξένους δικαστές πως η πολυιδιοκτησία δεν είναι κακή! Και είχε βεβαίως δίπλα της, ως… συνήγορο την ΕΠΟ που στα «χαρτιά» ήταν αντίδικος αλλά στην ουσία ήταν χέρι-χέρι μαζί στην προσπάθεια να σωθούν οι ομάδες του Ιβάν Σαββίδη. Για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ καθώς για την Ξάνθη δεν νοιάζεται κανείς, έτοιμη να την αφανίσουν είναι αν χρειαστεί.

Τι είπαν στο CAS οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ; Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ότι έλεγαν και στα πειθαρχικά όργανα στην χώρα μας, όπου γνώρισαν απανωτές δικαστικές ήττες. Το μόνο που έλειψε ήταν οι… πατάτες και ο μανάβης του Μπαλτάκου.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της ως πιστή στο «αφεντικό» προσπάθησε όσο μπορούσε για να απορριφθεί η έφεση του Ολυμπιακού που ζήτησε βαρύτερη ποινή, ζήτησε να ισχύσει ο νόμος πριν την κρατική παρέμβαση.

Η ΕΠΟ υποτίθεται πως ήταν απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τους δικαστές μάλιστα να απορούν και αυτοί για την στάση της. Φανταστείτε τι παρωδία θα ζούσαν αν ο Ολυμπιακός δεν είχε κάνει προσφυγή, και αν στο CAS ήταν μόνο ΠΑΟΚ εναντίον ΕΠΟ!

Και έλεγαν αυτά που είπαν και τώρα, χωρίς αντίλογο. Γιατί ο ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο να πει ότι η πολυιδιοκτησία δεν τιμωρείται από την ΕΠΟ για αυτό την κατήργησε γιατί δεν ήθελε να την τιμωρεί.

Ένα ακόμη ψεματάκι, ξέχωρα από το αστείο της υπόθεσης που δείχνει και την απόγνωση στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Γραμμένος προσπάθησε να την περάσει το καλοκαίρι αλλά όταν τον έπιασαν στα πράσα αφαίρεση όλο το σχετικό κανονισμό. Δεν τα υπολόγισαν όμως σωστά οι… εξυγιαντές και έτσι τώρα αναγκάστηκαν να φτάσουν καταδικασμένοι στο CAS και να λένε πως… δεν τρέχει και τίποτα που ο Σαββίδης έχει δύο ομάδες στην ίδια κατηγορία και ότι αν τελοσπάντων υπάρχει πρόβλημα να πέσει η Ξάνθη να τελειώνουμε!

Απίστευτα πράγματα με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε δεινή θέση ξέροντας πως αν δεν πείσει τους δικαστές πως η πολυιδιοκτησία είναι… φίλη μας, τότε είτε θα υποβιβαστεί μαζί με την Ξάνθη, είτε θα γλιτώσει τον υποβιβασμό αλλά θα χάσει το περσινό πρωτάθλημα που πήρε έχοντας ήδη στην κατοχή του ο Σαββίδης την Ξάνθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ