Βόκολος : «Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια»

Βόκολος : «Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια»

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για την ισοπαλία του Πανιωνίου με τη Λάρισα, τονίζοντας ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του.

Ο Πανιώνιος ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Λάρισα, με τον Λεωνίδα Βόκολο να αναφέρεται μετά το τέλος του ματς στην αποβολή που επηρέασε την ομάδα του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» δήλωσε ευτυχισμένος με την απόδοση των παικτών του και σημείωσε ότι κάθε βαθμός είναι σημαντικός για τον Πανιώνιο αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 49χρονου τεχνικού στην κάμερα της Nova:

«Πολύ σημαντικός βαθμός για εμάς στο σημείο που βρισκόμαστε κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός. Σε δύσκολες συνθήκε ατυχήσαμε να μείνουμε δέκα ποδοσφαιριστές από πολύ νωρίς, αλλάξαμε τα σχέδια μας. Αλλά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια μας μας έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας τα οποία είναι τελικοί».

«Η αποβολή άλλαξε τα σχέδια μας από πολύ νωρίς και μας επηρέασε. Όσα αυτά τα παιδιά δίνουν αυτό που δίνουν μέσα στο γήπεδο είμαστε όχι απλά αισιόδοξοι αλλά ευτυχισμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ