Μπέος : «Γελοίο υποκείμενο ο Κομίνης»

Μπέος : «Γελοίο υποκείμενο ο Κομίνης»

Και ο Μπέος στο πλευρό Σαββίδη – Αλαφούζου. Στο κανάλι του Ιβάν ο Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε «γελοίο υποκείμενο» τον Κομίνη και τον… προέτρεψε να γίνει τσοπάνης.

Απέξω και ανακατωτά έμαθε το… ποιηματάκι ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Δήμαρχος Βόλου βγήκε το βράδυ της Δευτέρας στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και έβρισε χυδαία τον Γιώργο Κομίνη. Ο Μπέος συντάχθηκε στη γραμμή της «συμμαχίας» Σαββίδη – Αλαφούζου και ζήτησε την απομάκρυνση του Ελληνα διαιτητή από τους πίνακες της ΚΕΔ.

«Γελοίο υποκείμενο ο Κομίνης», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Να πάει στο χωριό του, να πάρει μια γκλίτσα και να κάνει τον τσοπάνη. Πρέπει να τελειώσει και αυτό πρέπει να το κάνει η ΚΕΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε εκπομπή του καναλιού του Ιβάν.

Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε τη σκυτάλη από τον Γιάννη Αλαφούζο και είπε το… ποίημά του, το οποίο φυσικά είχε ως αποδέκτη τον Γιώργο Κομίνη. Έναν διαιτητή που προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια να «φάει» ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά δεν τα έχει καταφέρει.

Από το 2018 και το περίφημο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Ιβάν κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον βγάλει από τους πίνακες, αλλά ο Κομίνης στηρίζεται από το «κιτρινόμαυρο» μπλοκ και συνεχίζει να σφυρίζει κανονικά στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας.

Από χθες ο Γιάννης Αλαφούζος εξαπολύει συνεχώς επιθέσεις στον Γιώργο Κομίνη. Αρχικά, με ανακοίνωση α λα… Πανόπουλος στο ημίχρονο του παιχνιδιού και σήμερα το απόγευμα με νέα ανακοίνωση. Το βράδυ ήταν σειρά του Αχιλλέα Μπέου να κάνει «ντου» στον Ελληνα διαιτητή. «Σαν τροχονόμος κάνει», είπε για τις κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Εκτός από τον Κομίνη ο Μπέος επιτέθηκε φραστικά και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, για τον οποίο τόνισε ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι η καρέκλα του και τίποτα άλλο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ