«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Πέτροβιτς»

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Πέτροβιτς»

Σύμφωνα με σέρβικο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νιέγκος Πέτροβιτς.

Ο Νιέγκος Πέτροβιτς είχε ακουστεί και τις προηγούμενες μέρες για τον Ολυμπιακό, με ξένο δημοσίευμα σήμερα (7/7) να πηγαίνει ένα βήμα… παρακάτω την υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σέρβικης ιστοσελίδας mozzartsport, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του 20χρονου παίκτη. Μάλιστα, αναφέρουν πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν 2 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του Βελιγραδίου για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Πέτροβιτς  αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ενώ η αξία του ξεπερνάει τα 2.5 εκατ. ευρώ, με τον Ερυθρό Αστέρα ωστόσο να «καίγεται» να τον πουλήσει, για να πάρει οικονομική… ανάσα. Ο νεαρός χαφ τη φετινή σεζόν έχει 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του. Έχει αγωνιστεί και στην Ραντ της Σερβίας, ενώ να σημειωθεί πως βρίσκεται στην λίστα και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το συμβόλαιο του Πέτροβιτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Με τους Σέρβους να στέκονται στο πόσο κοντά βρίσκεται η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για να τον αποκτήσει.

Δείτε τον Πέτροβιτς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ