Κρίστινσον : «Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη»

Κρίστινσον : «Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη»

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον μίλησε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αναφέροντας ότι δέχτηκε αμέσως την πρόταση.

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον είναι εδώ και λίγες ώρες, ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λάρισα. Μάλιστα, ο 31χρονος τερματοφύλακας μίλησε στο ισλανδικό «mbl.is» για τα συναισθήματά του αλλά και την άμεση αποδοχή της πρότασης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανος και ικανοποιημένος. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολλούς οπαδούς. Τα πήγα πραγματικά καλά στη Λάρισα από το 2018 που υπέγραψα στον σύλλογο και υπήρχε ενδιαφέρον για μένα. Σκέφτηκα πως θα μπορούσα έπειτα από δύο χρόνια να πάρω ένα μικρό ρίσκο παίζοντας αλλού και μόλις ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν το σκέφτηκα.».

Στην συνέχεια, τόνισε ότι: «Ήξερα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για μένα, είχα όμως επικεντρωθεί στους στόχους με την Λάρισα. Τα πράγματα με τον κορωνοϊό έχουν επιφέρει αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να ολοκληρώσω την σεζόν στην Λάρισα και στη συνέχεια να ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Στην παρούσα φάση θέλω να μείνω προσηλωμένος στη Λάρισα. Άλλωστε έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία μου και είναι κάτι που πρέπει να σεβαστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ