Μαρτίνες : «Κρατάμε τα καλά διαστήματα, να προσέχουμε τους τραυματισμούς και τις κάρτες»

Μαρτίνες : «Κρατάμε τα καλά διαστήματα, να προσέχουμε τους τραυματισμούς και τις κάρτες»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε για τα θετικά στοιχεία του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό στον αγώνα πλέι οφ του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Νίκο Μαρτίνες στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό στο ματς της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ εστίασε στις καλές στιγμές της ομάδας του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πρόσθεσε πως οι προκλήσεις και η πίεση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι κίτρινοι στο κλείσιμο της σεζόν του δίνουν ώθηση για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.

Για το ματς: «Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, που έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι και κρατήσαμε τη μπάλα, αλλά τέτοιες ομάδες όταν έχουν την ευκαιρία σε τιμωρούν. Εμείς κρατάμε τα καλά διαστήματα που είχαμε στο παιχνίδι και το διασκεδάσαμε».

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια: «Δεν θέλω να παρεξηγηθεί η λέξη διασκεδάσαμε, θέλουμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παλεύουμε. Σίγουρα δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με το πρωτόκολλο, πρέπει να προσέχουμε τους τραυματισμούς και τις κάρτες και να κλείσουμε την αγωνιστική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αν υπάρχει άγχος: «Το πως λειτουργεί ο καθένας είναι κάτι προσωπικό ίσως κάποιος να έχει επαναπαυτεί επειδή η ομάδα έχει πιάσει τους στόχους της, αλλά εγώ θέλω να έχω πίεση και κίνητρο για να παίξω. Νομίζω ότι αυτό κάνει το ποδόσφαιρο πιο ενδιαφέρον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ