ΠΑΟΚ : Συνάντηση Ρέμπε – Γκαρσία!

ΠΑΟΚ : Συνάντηση Ρέμπε – Γκαρσία!

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τον Ουρουγουανό προπονητή!

Με τον Πάμπλο Γκαρσία θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε.

Μια συνάντηση που μπορεί να μοιάζει εθιμποτυπική, αφού οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για τους παίκτες της δεύτερης ομάδας, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε συνάντηση που θα κρίνει το μέλλον του Δικεφάλου, αφού ο Φερέιρα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και ο Ουρουγουανός παρουσιάζεται ως ένας από τους αντικαταστάτες του.

Η συνάντηση των δύο ανδρών αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή του Γερμανού από την Αθήνα, όπου θα βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο Ρέμπε θα συζητήσει με τον Γκαρσία και θα γνωρίσει από κοντά τον Ουρουγουανό, ενώ θα συζητήσουν για τους παίκτες της ομάδας Νέων.

Ο Ολαφ Ρέμπε θα ενημερωθεί από τον Πάμπλο Γκαρσία για τους ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας και θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο κάποιοι από αυτούς, που έχουν την ποιότητα και τις ικανότητες, να λάβουν μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Ο Γερμανός έχει ενημερωθεί για την πορεία της Κ19 και τις επιτυχίες της ομάδας Νέων και θέλει να γνωρίσει από κοντά τον Πάμπλο Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ