«Νέοι χορηγοί θα βοηθήσουν στην κάλυψη του κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων»

«Νέοι χορηγοί θα βοηθήσουν στην κάλυψη του κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων»

Ο διευθύνων σύμβουλος των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο ελπίζει ότι οι νέοι χορηγοί θα βοηθήσουν στη γεφύρωση του κενού.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Τokyo 2020, Τοσίρο Μούτο, δήλωσε στο Reuters ότι η οργανωτική επιτροπή αναμένει να συνεργαστεί με αρκετούς νέους χορηγούς τους επόμενους μήνες, παρά τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί σκληρά από την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο επρόκειτο να ξεκινήσουν την Παρασκευή, αλλά μετατέθηκαν για το 2021 λόγω της πανδημίας.

Η καθυστέρηση θα επιφέρει πρόσθετο κόστος για τους διοργανωτές, αλλά ο Μούτο, ο οποίος είπε ότι το τελικό ποσό δεν θα είναι γνωστό μέχρι τον Δεκέμβριο, ελπίζει ότι οι νέοι χορηγοί θα βοηθήσουν στη γεφύρωση του κενού.

«Γνωρίζω ότι οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν εταιρείες που βγαίνουν μπροστά λέγοντας ότι θέλουν να χρηματοδοτήσουν τους Αγώνες», δήλωσε ο Μούτο σε συνέντευξή του στο Reuters. «Είναι εξαιρετική είδηση».

Ο Mούτο είπε ότι ελπίζει ότι όλοι οι τρέχοντες χορηγοί του Τόκιο 2020 θα παρατείνουν τα συμβόλαιά τους μέχρι την έναρξη των Αγώνων του επόμενου έτους.

Μια δημοσκόπηση που διεξήχθη από τον ιαπωνικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό NHK τον περασμένο μήνα διαπίστωσε ότι τα δύο τρίτα των εταιρικών χορηγών του Τokyo 2020 ήταν αναποφάσιστοι για το εάν θα συνεχίσουν την υποστήριξή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ