Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τον έβγαλε στη σέντρα τον Μανούχο ο Κλάτενμπεργκ, θα τον βγάλει και στη... σύνταξη όπως πρέπει;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους

Οι εκπρόσωποι των δύο κορυφαίων φορέων των αθλητών του Ολυμπιακού Κινήματος επικύρωσαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν στενά, να συγκροτήσουν μία κοινή «ολυμπιακή αποστολή»

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους | to10.gr

Η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) και ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών προέβησαν σήμερα στο ΟΑΚΑ, σε μία συμβολική αλλά και άκρως ουσιαστική ενέργεια για την προαγωγή του αθλητισμού, με την υπογραφή του μεταξύ τους Μνημονίου Συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εκπρόσωποι των δύο κορυφαίων φορέων των αθλητών του Ολυμπιακού Κινήματος επικύρωσαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν στενά, να συγκροτήσουν μία κοινή ολυμπιακή αποστολή και να συμμετέχουν μαζί σε δράσεις για την προαγωγή του Αθλητισμού, της Υγείας, της Περιβαντολλογικής Ευθύνης και της Παιδείας.

Έτσι προγραμματίζονται κοινές επισκέψεις Olympians και Παραολυμπιονικών σε σχολεία, οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, διοργάνωση αθλητικών δρώμενων και συνεδρίων.

Αμέσως μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, η πρόεδρος της ΕΣΟΑ, Βούλα Κοζομπόλη, δήλωσε: «Η καλλιέργεια, διάδοση και αναγνώριση των πανάρχαιων και πανανθρώπινων αρχών του Ολυμπισμού και της Ευγενούς Άμιλλας αποτελούν ευθύνη όλων μας. Ο Αθλητισμός χτίζει γέφυρες αλληλεγγύης, κατανόησης και συνεργασίας, συμβάλλουν στη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ ανθρώπων και κοινωνιών και στην άρση κάθε διάκρισης ή διαχωρισμού. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους συναθλητές και φίλους του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών και πολύ περήφανοι που θα συνδράμουμε στο εξής μεταξύ όλων των άλλων και στην προαγωγή του Παραολυμπιακού Κινήματος και του Αθλητισμού Αναπήρων Ανθρώπων»…

Από την πλευρά ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, σημείωσε: «Το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράψαμε σήμερα με τους δραστήριους συναθλητές μας της ΕΣΟΑ, αναδεικνύει τη θέληση των δύο φορέων να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση του αθλητισμού στην Ελληνική κοινωνία. Η διάδοση των Ολυμπιακών αξιών και του αθλητικού πνεύματος θα αποτελούν προτεραιότητά μας. Μαζί, θα εμπνεύσουμε τη νεολαία για έναν υγιή τρόπο ζωής, καθώς και με από κοινού δράσεις θα προτρέπουμε όλους τους Έλληνες να ασχοληθούν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό»…

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από