Tο εντυπωσιακό Honda Electric Vision Drive Event

Tο εντυπωσιακό Honda Electric Vision Drive Event

Στη Honda Academie λίγο έξω από την Φρανκφούρτη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου το Honda Electric Vision Drive Event με τη συμμετοχή του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και δημοσιογράφων από την Ελλάδα.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι Antonio Guimaraes, Events & Governance Section Manager (Honda Motor Europe, Corporate Communications) και Kotaro Yamamoto, Technical Advisor, Honda Motor Europe παρουσίασαν το όραμα της Honda για πλήρη εξηλεκτρισμό των mainstream μοντέλων της στην Ευρώπη το οποίο περιλαμβάνει την παρουσίαση 6 νέων μοντέλων έως το 2022.

Oι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οδηγικά τα τρία νέα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της Honda, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο Honda e, το Jazz e:HEV και το Jazz Crosstar.


Η Honda Academie είναι ένας εντυπωσιακός χώρος έρευνας και ανάπτυξης όπου η παράδοση και η ιστορία της Honda, του μεγαλύτερου κατασκευαστή κινητήρων ευρείας παραγωγής στον κόσμο, συναντούν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες του ιαπωνικού κολοσσού.


H Honda προχωράει δυναμικά στην υλοποίηση του οράματός της για πλήρη εξηλεκτρισμό των mainstream μοντέλων της στην Ευρώπη έως τις αρχές του 2022. Αυτή η τολμηρή φιλοδοξία της Honda επιβεβαιώνει την αυτοπεποίθηση της μάρκας όσον αφορά την αξιόπιστη ηλεκτρική και υβριδική τεχνολογία των συστημάτων της και τη δέσμευσή της για πιο βιώσιμες μετακινήσεις.Έτσι δίπλα στα κορυφαία μοντέλα της Civic, HR-V, CR-V και CR-V Hybrid, αναμένουμε σύντομα στην Ελλάδα το υβριδικό Honda Jazz e:HEV, το Jazz Crosstar και βεβαίως το αμιγώς ηλεκτρικό Honda e.

Το πλήρως ηλεκτρικό Honda e όπως και το υβριδικό Jazz που βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος της στρατηγικής ‘Electric Vision’, ενσαρκώνουν την επιθυμία της Honda να βελτιώσει το περιβάλλον, κυρίως σε πολυσύχναστες αστικές περιοχές, ενώ παράλληλα εκφράζουν άριστα την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της μάρκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ