Θετική στον κορωνοϊό η Πελεγκρίνι

Θετική στον κορωνοϊό η Πελεγκρίνι

Ο κορωνοϊός, ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν κάνει διακρίσεις ούτε στους αθλητές παγκόσμιας κλάσης.

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Βαλεντίνο Ρόσι, η Ιταλίδα Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Φεντερίκα Πελεγκρίνι, βρέθηκε επίσης αβοήθητη ενώπιον της μάστιγας αυτού του έτους.

Μάλιστα, ήταν η ίδια η αθλήτρια που ανέλυσε τα νέα της ημέρας με ανάρτησή της στο Instagram. Με τα μάτια σημαδεμένα από τα δάκρυα, η Πελεγκρίνι αναδόμησε τις ώρες που την οδήγησαν στην ανακάλυψη της θετικότητας στην Covid-19.

«Δυστυχώς έχω άσχημα νέα: χθες σταμάτησα την προπόνηση επειδή ένιωσα πόνο και στο δρόμο για το σπίτι μου ήρθε πονόλαιμος. Έτσι, σήμερα το απόγευμα έκανα το τεστ και ήταν θετικό στον κορωνοϊό», ανέφερε η Πελεγκρίνι.

Και συνέχισε: «Θα έπρεπε να φύγω τη Δευτέρα για τη Βουδαπέστη, για να συμμετάσχω στο ISL (διοργάνωση με ομάδες που αποτελούνται από πρωταθλητές της κολύμβησης). Δεν έβλεπα την ώρα να επιστρέψω στο νερό και τελικά να ξεκινήσω μια κανονική περίοδο, επειδή ήμουν καλά και προπονήθηκα ανάλογα. Αντ΄ αυτού πρέπει να σταματήσω ξανά και εν τω μεταξύ θα απομονοθώ για 10 ημέρες.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ