Το Πέρα Αθηνών ετοιμάζεται για την επιστροφή στα αναπτυξιακά τουρνουά

Το Πέρα Αθηνών ετοιμάζεται για την επιστροφή στα αναπτυξιακά τουρνουά

Με την ελπίδα να μην οδηγήσουν σε άλλη αναβολή αγώνων οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό, η επιτραπέζια αντισφαίριση έχει βάλει στο πλάνο το αναπτυξιακό πρωτάθλημα του Α.Σ. Πέρα Αθηνών.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προκήρυξε το τουρνουά μικρών ηλικιών του ιστορικού σωματείου για το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου κι εφόσον κυλήσουν όλα καλά εκεί θα γίνει και η αρχή στη σειρά του θεσμού για την περίοδο 2020-2021. Η Κοζάνη με το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο δεν μπόρεσε να κάνει το 1ο όπεν της σεζόν στις 17 και 18 του μήνα και η προσδοκία όλων πλέον είναι να γίνει στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο κι έστω με καθυστέρηση τεσσάρων εβδομάδων, η επανέναρξη των αγαπημένων για τα παιδιά αγώνων. Ειδικότερα ετοιμάζεται και ο Α.Σ. Πέρα για την επιστροφή διότι μετά την επανεμφάνισή του σε αυτά τα τουρνουά τη σεζόν 2018-2019 πέρσι δεν ήταν στο πρόγραμμα (σ.σ. στον ίδιο χώρο είχε οργανώσει ο ΑΟ Ταταύλα, με τον οποίο διατηρεί την κοινή έδρα). Οι δηλώσεις συμμετοχής άρχισαν σήμερα το πρωί, υποβάλλονται στο on line σύστημα της ιστοσελίδας της ομοσπονδίας και θα λήξουν την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.

Το event θα διεξαχθεί στη σάλα του γυμναστηρίου, την αίθουσα «Μιχάλης Παγιώτης», όπου έχουν φιλοξενηθεί και Πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών. Το Πέρα έχει σημαντική εμπειρία από τουρνουά για τις μικρές ηλικίες, μάλιστα το φετινό θα είναι το 12ο, που διοργανώνει. Δεν είχαν όλα βέβαια, τη σημερινή μορφή, ωστόσο από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 το ιστορικό σωματείο διοργανώνει τέτοιους αγώνες με μεγάλη απήχηση. Έχουν προκηρυχθεί κλασικά οι ηλικιακές κατηγορίες Νέων ανδρών–Νέων γυναικών, νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων και η διοργάνωση θα γίνει φυσικά υπό τα οριζόμενα στο υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Άλλες βασικές πληροφορίες από την προκήρυξη είναι οι ακόλουθες:

# Την Οργανωτική Επιτροπή αποτελούν ο Φάνης Αλεξανδρίδης, η Όλγα Γεωργοπούλου και η Έλενα Γαϊτάνη.

# Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 14:00 στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

# Το παράβολο συμμετοχής για κάθε αθλητή–αθλήτρια είναι στα 25 ευρώ.

# Οι αγώνες προγραμματίζεται ν’ αρχίσουν το Σάββατο στις 09:00. ενώ η ολοκλήρωσή τους υπολογίζεται για την Κυριακή στις 18:00. Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα των αγώνων εξαρτάται απόλυτα από τον γενικό αριθμό συμμετοχών.

# Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου με εξαίρεση την ώρα του αγώνα για τους αθλητές κι αθλήτριες.

# Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθυνθούν στην Όλγα Γεωργοπούλου στο τηλέφωνο 6938-257278.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ