Προκαλεί τρόμο : Ο Μάικ Τάισον μπαίνει πάλι στο ρινγκ και είναι πιο «κτήνος» από ποτέ (vid+pics)

Προκαλεί τρόμο : Ο Μάικ Τάισον μπαίνει πάλι στο ρινγκ και είναι πιο «κτήνος» από ποτέ (vid+pics)

Αν και 53 χρόνων ο Μάικ Τάισον βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και προπονείται πολύ σκληρά για την επιστροφή του στα ρινγκ!

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Ο Μάικ Τάισον θα αγωνιστεί κόντρα στον Ρόι Τζόουνς στα τέλη Νοεμβρίου και θα ανέβει πάλι στα ρινγκ.

Αν και 53 χρόνων, ο Τάισον βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σπέρνοντας… φόβο και πανικό σε όποιον θέλει να αντιμετωπίσει. Ο ίδιος, μάλιστα, ισχυρίζεται πως είναι όσο αδύνατος όσο ήταν στην εφηβεία του. Αποδεικνύοντας πως δουλεύει και προπονείται πολύ σκληρά για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στα ρινγκ.

Ο Τάισον δεν έχει παλέψει εδώ και 15 χρόνια, από τότε που αντιμετώπισε τον Κέβιν ΜακΜπράιντ το 2005. Αλλά πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει. Και είναι πιο…κτήνος από ποτέ! Σε εκπληκτική φόρμα και φυσική κατάσταση. Ο ίδιος μέσω αναρτήσεών του κατά καιρούς στα social media δείχνει στους fans του ότι είναι πανέτοιμος για δράση.

Ο Μάικ Τάισον ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή του τα εξής: «Τόσα κιλά ζύγιζα όταν ήμουν 17 ή 18 χρόνων. Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα έχω κάνει και καταφέρει, έχω τρομερή αυτοπεποίθηση. Είναι καταπληκτικό. Είμαι έτοιμος να γυρίσω στα ρινγκ. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια.

Ο αντίπαλος του Τάισον, Ρόι Τζόουνς, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2018 μετά από μία εκπληκτική καριέρα και έχει εντυπωσιαστεί από τα βίντεο που δείχνουν τον Μάικ Τάισον να προπονείται πολύ σκληρά.

Mike Tyson is making a return to the ring against Roy Jones Jr and UK fans will be watching

Tyson is in the best shape of his life

Πατήστε εδώ και δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με την προπόνηση του Τάισον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ