Πλημμύρισε το «Απόστολος Νικολαΐδης» (pics)

Πλημμύρισε το «Απόστολος Νικολαΐδης» (pics)

H αίθουσα πυγμαχίας κάτω από τη Θύρα 5 του γηπέδου γέμισε νερά.

Σε μία περίοδο που η συζήτηση για την ανάγκη μετακόμισης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Βοτανικό έχει «φουντώσει», συνέβη ένα περιστατικό που επιβεβαίωσε ότι το «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν καλύπτει πλέον τα ερασιτεχνικά τμήματα.

Η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την Αττική πλημμύρισε την αίθουσα κάτω από τη Θύρα 5, στην οποία στεγάζεται η Πυγμαχία του Τριφυλλιού. Χρειάστηκε να έρθει μηχάνημα για την απάντληση των υδάτων.

Κατά σύμπτωση, το περιστατικό συμπίπτει με την επιστροφή της ομάδας ποδοσφαίρου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο 12/12.

Οι άνθρωποι του τμήματος ενημέρωσαν μόνοι τους για την εξέλιξη και δήλωσαν βέβαιοι οι δραστηριότητες τους δεν θα επηρρεαστούν και θα αναπληρώσουν τις ζημιές.

«Μεγάλη ζημιά υπέστη το προπονητήριο του Συλλόγου μετά από τη χθεσινή νεροποντή. Το νερό έφτανε τους 6 πόντους, και θα χρειαστεί αντικατάσταση του πατώματος και ορισμένων οργάνων γυμναστικής. Και αυτό το εμπόδιο θα το ξεπεράσουμε και θα επιστρέψουμε δυναμικότεροι» ήταν το μήνυμα τους στα social media.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ