Αυγενάκης : «Δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε χρονοδιάγραμμα για τα ερασιτεχνικά αθλήματα»

Αυγενάκης : «Δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε χρονοδιάγραμμα για τα ερασιτεχνικά αθλήματα»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ματς της ΑΕΚ με την Πρίστινα και σχολίασε πότε θα γίνει η επιστροφή στη δράση στα ερασιτεχνικά αθλήματα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ όπου παρακολούθησε τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με την Πρίστινα για τον τρίτο γύρο του EHF Cup.

Μετά το τέλος του ματς και τη νίκη της Ένωσης σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV αναφέρθηκε στην επιστροφή των ερασιτεχνικών αθλημάτων στην δράση, αλλά δεν έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Μπράβο στην ομάδα της ΑΕΚ που στο χάντμπολ εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα. Είδαμε έναν καταπληκτικό αγώνα και παιδιά που το λέει η ψυχή τους. Μπράβο σε όλους, στη διοίκηση και τον πρόεδρο. Έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης το χάντμπολ στην Ελλάδα. Γι΄αυτό τον λόγο ξεκινάμε μία προσπάθεια για να αποκτήσει η Εθνική ομάδα το σπίτι της στο ΟΑΚΑ».

Για την επιστροφή των ερασιτεχνικών αθλημάτων στην δράση: «Δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε χρονοδιάγραμμα. Όσο σεβόμαστε τις οδηγίες των ειδικών τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψουμε. Εύχομαι το συντομότερο να περιορίσουμε τη μετάδοση του κορωνοϊού και να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Τα πάντα εξαρτώνται από τις εισηγήσεις των λοιμοξιωλόγων που έχουν τον τελευταίο λόγο.

Θέλω να σημειώσω και κάτι άλλο. Κατανοώ πλήρως όλους τους αθλητές που επιθυμούν να επιστρέψουν στα γήπεδα. Αυτή την ώρα η προτεραιότητα είναι η προαστασία της ανθρώπινης ζωής. Έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά. Υπάρχει μία εμπειρία από την πρώτη καραντίνα και θεωρούμε ότι η επιστροφή αυτή την φορά θα είναι πιο εύκολη. Ωστόσο όλα θα γίνουν μετά την συμβουλή των λοιμωξιολόγων»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ