Η αγωνία των αθλητών παραμένει : «Θα παίξουμε;»

Η αγωνία των αθλητών παραμένει : «Θα παίξουμε;»

Έγινε το αυτονόητο στα πρωταθλήματα Βόλεϊ, Πόλο, Χάντμπολ αλλά πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα; Αυτή είναι και η μεγάλη αγωνία συλλόγων και αθλητών.

Μπορεί να έγινε το αυτονόητο με την ανακοίνωση της ΓΓΑ για την επιστροφή στις προπονήσεις από 1η Ιανουαρίου για τις ομάδες των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών-γυναικών και χάντμπολ ανδρών-γυναικών όμως κανείς δεν… πανηγυρίζει. Η αγωνία των συλλόγων αλλά και των αθλητών παραμένει μεγάλη. Το ερώτημα κοινό: «Πότε θα παίξουμε ξανά;».

Ειδικά για τους αθλητές που περιμένουν να δουν πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Αγωνιώντας για το μέλλον τους, την ώρα που αρκετοί είχαν ή έχουν να σκεφτούν προτάσεις από το εξωτερικό, εκεί που συνεχίζονται κανονικά τα πρωταθλήματα. Το βασικό ερώτημα λοιπόν μετά από την αυτονόητη επιστροφή στις προπονήσεις είναι ένα.

Πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα; Και σε αυτό η ΓΓΑ, και συνολικά οι αρμόδιοι, κυβέρνηση και γιατροί, δεν έδωσαν την παραμικρή απάντηση. Γιατί το θέμα είναι να σωθούν τα πρωταθλήματα και μαζί οι σύλλογοι και οι αθλητές επιβιώνοντας από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση.

Πρέπει όμως να γνωρίζουν πότε θα επιστρέψουν στους αγώνες και βεβαίως το ότι δεν θα χρειαστεί ξανά να μείνουν ανενεργοί, όπως έμειναν εδώ και δύο μήνες.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως χρειάζεται ένας μήνας προετοιμασίας για όλους ώστε να μπορέσουν να είναι έτοιμοι για επιστροφή στους αγώνες. Αυτό σημαίνει πως τον Φεβρουάριο θα μπορέσουν να αγωνιστούν. Χρειάζεται όμως να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο και πρόγραμμα από τους αρμόδιους ώστε να μην περάσουν οι σύλλογοι όλων των παραπάνω αθλημάτων και πρωταθλημάτων την ίδια ταλαιπωρία.

Εν κατακλείδι, η αγωνία στους συλλόγους και τους αθλητές παραμένει. Σύλλογοι που επλήγησαν από αυτή την δίμηνη διακοπή όπου υπήρξαν και αποχωρήσεις. Τώρα τουλάχιστον που σιγά-σιγά επιστρέφουν στην κανονικότητα χρειάζεται συγκεκριμένο πλάνο και εγγυήσεις ώστε να γνωρίζουν το χρονοδιάγραμμα των πρωταθλημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ