Αυγενάκης : «Ομιχλώδης και βρωμερή η κατάσταση σε κάποιες Αθλητικές Ομοσπονδίες»

Αυγενάκης : «Ομιχλώδης και βρωμερή η κατάσταση σε κάποιες Αθλητικές Ομοσπονδίες»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για την υπόθεση Μπεκατώρου που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών, για την κατάσταση που επικρατεί σε μερικές ομοσπονδίες και για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παραχώρησε συνέντευξη στον σταθμό «Κανάλι Ένα 90,4» και μίλησε για όλα τα θέματα τα οποία απασχολούν την αθλητική επικαιρότητα.

Ο κ. Αυγενάκης μίλησε για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, για την κατάσταση που επικρατεί στις αθλητικές ομοσπονδίες, για το Ράλλυ Ακρόπολις, ενώ αναφέρθηκε και στις εκλογές της ΕΠΟ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Αυγενάκης:

Για την υπόθεση Μπεκατώρου και τι έγινε γνωστό από αυτό: «Η ομιχλώδης, βρωμερή κατάσταση που έχει καλλιεργηθεί σε κάποιες  – όχι όλες – αθλητικές ομοσπονδίες».

Για το θέμα των ορίων ηλικίας και των ορίων των θητειών στις διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών: «Δεχτήκαμε απίστευτη πίεση και λάσπη και εντάσεις και ανακοινώσεις και επιθέσεις, αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε και περάσαμε αυτές τις διατάξεις».

Για το Ράλλυ Ακρόπολις: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετά από 7-8 χρόνια το Ράλι Ακρόπολις επανήλθε στο καλεντάρι του WRC. Είμαστε πλέον σε στάση αναμονής για το 2021, καθώς είμαστε η πρώτη αναπληρωματική χώρα. Για το 2022 και το 2023 έχουμε ήδη «κλειδώσει» να διοργανώσουμε στη χώρα μας το Ράλλυ Ακρόπολις. Υπάρχει, όμως, μεγάλη πιθανότητα και μάλιστα είναι και θέμα ημερών, να έχουμε ευχάριστα νέα και για το 2021. Από πρώτη αναπληρωματική θέση να γίνουμε τακτικοί, πλέον, διοργανωτές μέσα στο 2021».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε να έχουμε μία υποψηφιότητα προέδρου της ΕΠΟ κοινής αποδοχής. Απομένει να ανταποκριθούν σε αυτό το σύνολο των εκλεκτόρων, το σύνολο των ανθρώπων που διαμορφώνουν τις καταστάσεις στις εκλογές της ΕΠΟ, που  έχουν προγραμματιστεί  μετά από νεότερη απόφαση για τα μέσα του Φεβρουαρίου και πάντα σύμφωνα με τον νόμο, στο πλαίσιο που έχουμε ορίσει».

Για την επιστροφή των μικρών αθλητών στις προπονήσεις των ακαδημιών: «Οι ακαδημίες είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα σε συνάρτηση πάντα με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που μας απασχολούν πάρα πολύ, αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να απαντήσω με μία ημερομηνία, με ένα «ναι» ή με ένα «όχι». Είναι μία υπόθεση που εξελίσσεται με το γενικότερο πλάνο της αντιμετώπισης της πανδημίας και βεβαίως σύμφωνα με τις υποδείξεις των λοιμωξιολόγων. Προς το παρόν δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ