Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με τα χάλια που έχει ο ΠΑΟ, ο Γιαννίκης θα αναλάβει τη Μπαρτσελόνα
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αν ήμουν στην οργανωτική επιτροπή του Τόκιο θα έκανα σχέδια για ακύρωση»

Ο Κιθ Μιλς, υπογράμμισε ότι ήδη θα προγραμμάτιζε το σχέδιο ακύρωσης των Αγώνων του Τόκιο, αν ήταν υπεύθυνος για το εφετινό κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Αν ήμουν στην οργανωτική επιτροπή του Τόκιο θα έκανα σχέδια για ακύρωση» | to10.gr

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012, Κιθ Μιλς, υπογράμμισε ότι ήδη θα προγραμμάτιζε το σχέδιο ακύρωσης των Αγώνων του Τόκιο, αν ήταν υπεύθυνος για το εφετινό κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αν ήμουν στην οργανωτική επιτροπή του Τόκιο, που ευτυχώς δεν είμαι, θα έκανα σχέδια για ακύρωση», είπε αρχικά στο ραδιόφωνο του BBC και συνέχισε: «Eίμαι βέβαιος ότι έχουν σχέδιο για ακύρωση, αλλά νομίζω ότι θα το αφήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή σε περίπτωση που η κατάσταση βελτιωθεί δραματικά και σε περίπτωση που οι εμβολιασμοί αρχίσουν πιο γρήγορα».

Αντίθετα, ο επικεφαλής της World Athletics, Σεμπάστιαν Κόε, ο οποίος ήταν πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 2012, δήλωσε στο Sky News ότι δεν βλέπει στον ορίζοντα κάποια ακύρωση, ενώ έκανε λόγο για μία πραγματική πρόκληση και μια πολύ διαφορετική εμπειρία.

«Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε το καλοκαίρι στο Τόκιο. Νομίζω ότι οι Aγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά θα φαίνονται διαφορετικοί… », ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κόε.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από