«Βόμβα» των Times : «Να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θέλει η Ιαπωνία»

«Βόμβα» των Times : «Να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θέλει η Ιαπωνία»

Ο κορωνοϊός... φρενάρει τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, σύμφωνα με τους Times.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να δημιουργεί μεγάλα προβλήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη, με την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων το καλοκαίρι να κρέμεται από μια… κλωστή.

Δημοσίευμα των Times έρχεται να ταράξει τα νερά, με τους Βρετανούς να τονίζουν πως η ιαπωνική κυβέρνηση επιθυμεί την ακύρωση των αγώνων, που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο Τόκιο. Μάλιστα, οι Times υποστηρίζουν πως οι Ιάπωνες έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα: «Η ιαπωνική κυβέρνηση έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πρέπει να ακυρωθούν λόγω του κορωνοϊού, πλέον η προσοχή έχει στραφεί στο να διασφαλιστεί πως η πόλη θα μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2032».

Το δημοσίευμα συνεχίζει πως: «Σύμφωνα με ανώτατο μέλος του κυβερνώντος κόμματος, υπάρχει συμφωνία πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, που έχουν ήδη πάρει παράταση ενός έτους, είναι καταδικασμένοι. Ο στόχος είναι να βρεθεί ένας ασφαλής τρόπος για να ανακοινωθεί η ακύρωσή τους, ώστε να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο το Τόκιο να τους φιλοξενήσει σε άλλη ημερομηνία».

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις από ανώνυμη επίσημη πηγή, η οποία τονίζει πως: «Κανείς δεν θέλει να είναι αυτός που θα πει πρώτος ότι αναβάλλονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά υπάρχει ομοφωνία πως είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθούν. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι θα γίνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ