O Γιάννης Κάπος νέος πρόεδρος της ΕΟΦΣΑ

O Γιάννης Κάπος νέος πρόεδρος της ΕΟΦΣΑ

Έπειτα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Ελληνική Ομοσπονδία Μπάντμιντον, ο Γιάννης Κάπος είναι ο νέος πρόεδρος.

Ο Γιάννης Κάπος είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον. Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν τα σωματεία αποφάσισαν στην εκλογή του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος θα είναι και εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Τα σωματεία ψήφισαν με το σύστημα «Zeus» και επέλεξαν για την αλλαγή σελίδας στο άθλημα, ενώ στο Διοικητικό Συμβούλιο μπήκε και ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος Ακης Μαυρίδης, ο οποίος συγκέντρωσε πάνω από το 25% των ψήφων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο ψηφίστηκαν και τέσσερις γυναίκες.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα μέλη ΔΣ: Μαρία Αβραμίδου, Βασιλική Κοϊνάκη, Κορνήλιος Συντρίδης, Ανδρέας Τέντας, Αθηνά Τριγκώνη, Γιώργος Δρούγκας, Οδυσσέας Μπακουρας, Βικτωρία Χατζήνα και Νίκος Μαγγίτσης.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΦΣΑ Γιάννης Κάπος στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος έστειλε μήνυμα ενότητας: «Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν. Το Μπάντμιντον είναι ένα υπέροχο άθλημα που έχει τις βάσεις να πρωταγωνιστήσει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία μέλη, για τη συμμετοχή, τον εποικοδομητικό διάλογο και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Φυσικά,οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το έργο της της απερχόμενης διοίκησης και της Βικτωρίας Χατζήνα που στήριξαν το άθλημα σε δύσκολες ώρες και δεν εγκατέλειψαν το καράβι, ενώ είχαν ελάχιστη κρατική βοήθεια.

Δεν θα ήθελα να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι… δουλειά! Θα συνεργαστούμε στενά με όλα τα σωματεία-μέλη που επιθυμούν τη συνέχιση του αθλήματος στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε με τον υφυπουργό Αθλητισμού τόσο για την λύση των προβλημάτων μας, όσο και για την ανάπτυξη του αθλήματος. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις, ώστε οι Έλληνες αθλητές να ανέβουν επίπεδο και φυσικά να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τις διεθνείς ομοσπονδίες, ώστε η Ελλάδα να αναλαμβάνει συνέχεια διεθνείς αγώνες. Ήδη σήμερα έχω λάβει δύο θετικά μηνύματα από το εξωτερικό για τη διεξαγωγή δύο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων beach badminton εντός του καλοκαιριού σε νησί της Βορείου Ελλάδος και στην Κρήτη, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και κοινού, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. Θα είναι μια τρομερή ευκαιρία να γνωρίσει την ομορφιά του αθλήματος μεγάλη μερίδα κόσμου και να βοηθήσουμε στον αθλοτουρισμό της χώρας.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι μία εποικοδομητική θητεία όλου του ΔΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ