Η αποστολή της εθνικής για το Ευρωπαϊκό Καράτε

Η αποστολή της εθνικής για το Ευρωπαϊκό Καράτε

Από 14 αθλητές αποτελείται η αποστολή της εθνικής ομάδας Καράτε που θα ταξιδέψει στην Κροατία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Με 14 μέλη, 6 αθλήτριες και 8 αθλητές, θα ταξιδέψει η εθνική ομάδα Καράτε στην Κροατία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών του Μαΐου.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 23/5/2021 στο Πόρετς, στις ακτές της Αδριατικής, και το «παρών» θα δώσουν όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος στη χώρα μας. Πρωταθλητές και πρωταθλήτριες κόσμου και Ευρώπης, όπως η Έλενα Χατζηλιάδου, η Βίκυ Πανετσίδου, ο Διονύσης και ο Στέφανος Ξένος, ο Γιώργος Τζάνος, είναι ανάμεσα στους εκπροσώπους της χώρας μας στη λίστα που απεστάλη χθες (14/4) στις διεθνείς αρχές του αθλήματος. Ακόμα ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, από το παρελθόν όμως, θα είναι αρχηγός της αποστολής: ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Την εθνική ομάδα θα συνοδέψει ο ομοσπονδιακός, Ι. Κανέλλης, ο προπονητής κ. Μ. Χατζηλιάδης και ο διαιτητής κ. Π. Γκορέζης.
Όσον αφορά το συμβούλιο των Προέδρων των Εθνικών Αντιπροσωπειών, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής Προέδρος, Θοδωρής Σιετής.

Η αποστολή που συγκροτήθηκε από την τεχνική επιτροπή της ΕΛΟΚ και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάννη Κανέλλη, είναι η εξής:

Τζωρτζίνα Ξένου (Κάτα)

Χριστίνα Καβακοπούλου (-55κ.)

Μαρία Στόλη (-61κ.)

Βίκυ Πανετσίδου (-68κ.)

Έλενα Χατζηλιάδου (+68κ.)

Κέλλυ Κυδωνάκη (Ομαδικό)

Παναγιώτης Καψάλης (Κάτα)

Στέφανος Ξένος (-60κ.)

Διονύσης Ξένος (-67κ.)

Κλέαρχος Λίτος (-75κ.)

Κώστας Μαστρογιάννης (-84κ.)

Γιώργος Τζάνος (+84κ.)

Θανάσης Νικόπουλος (Ομαδικό)

Θανάσης Κουκουριτάκης (Ομαδικό)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ