Σάκκαρη – Μαρτίντσοβα 2-0 – Σάρωσε την Μαρτίντσοβα η Σάκκαρη, πέρασε στα ημιτελικά (Vids)

Σάκκαρη – Μαρτίντσοβα 2-0 – Σάρωσε την Μαρτίντσοβα η Σάκκαρη, πέρασε στα ημιτελικά (Vids)

Η Ελληνίδα τενίστρια με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-3) της Μαρτίντσοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στην Οστράβα.

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιώντας μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στην Μαρτίντσοβα επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-3)  και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Οστράβα.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την νίκη επί της Οσταπένκο, επικράτησε και της Τερέζα Μαρτίντσοβα στα προημιτελικά και πλέον θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Σφιόντεκ-Ριμπάκινα.

Μια νίκη, με την οποία κρατάει «ζωντανό» το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου στην Οστράβα και τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο της στόχο, που είναι η είσοδος για πρώτη φορά στην καριέρα της στην κορυφαία 10άδα.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εξαιρετική σε όλο το παιχνίδι, ενώ δυσκολεύτηκε μόνο λίγο στο πρώτο, αλλά με καθαρό μυαλό κατάφερε να το κερδίσει με 7-5.

Ο αγώνας 

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε με μπρέικ στο παιχνίδι και από την αρχή τις προθέσεις της. Η Τερέζα Μαρτίντσοβα έδχνει πως δεν μπορούσε να απειλήσει την Ελληνίδα τενίστρια σε κανένα σημείο του πρώτου σετ.

Η Σάκκαρη είδε το μπρέικ που είχε πάρει να χάνεται και την Μαρτίντσοβα να την ισοφαρίζει σε 5-5. Βέβαια πήρε πάλι το προβάδισμα και με καθαρό μυαλό και χωρίς λάθη επικράτησε με 7-5 στο πρώτο σετ.

Στο τρίτο game του δεύτερου σετ η Μαρία πήρε πάλι το μπρέικ, μπορεί η Τερέζα Μαρτίντσοβα να ανέβασε την απόδοση της στον αγωνιστικό χώρο, όμως αυτό δεν επηρέασε την Σάκκαρη σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποιούσε δυνατά και στοχευμένα χτυπήματα, ενώ είχε καλό και πιεστικό σερβίς και δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στην Μαρτίντσοβα. Στο δεύτερο σετ ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον στόχο της και επικράτησε εύκολα με 6-3 στο δεύτερο σετ και έτσι πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σφιόντεκ-Ριμπάκινα.

Ο άλλος ημιτελικός της διοργάνωσης θα προκύψει από τους αγώνες Τάιχμαν-Κβίτοβα και Κονταβέιτ-Μπέντσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ