Άρης – Προκηρύχθηκε Γ.Σ του Ερασιτέχνη

Άρης – Προκηρύχθηκε Γ.Σ του Ερασιτέχνη

Η τακτική γενική συνέλευση του Α. Άρης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (1/11, 19.00) στο Nick Galis Hall.

Ο Ερασιτέχνης Άρης με ανακοίνωση του ενημέρωσε για την προκήρυξη τακτικής γενικής συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Nick Galis Hall την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου (στις 19.00). Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Άρης:

«Σύμφωνα με το καταστατικό καλούνται τα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 1/11/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στο Nick Galis Hall, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης και δύο Πρακτικογράφων.

Επικύρωση Πρακτικών Γενικής Συνέλευσης της 22/07/2020.

Έγκριση Οικονομικού απολογισμού έτους 2020.

Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021 και

Διοικητικός και Αγωνιστικός Απολογισμός περιόδου 2020-2021.

Τροποποίηση των άρθρων του Καταστατικού του σωματείου και εναρμόνισή τους με τις διατάξεις του ν. 4726/2020 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του ν. 2725/99, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Επικύρωση ίδρυσης τμήματος E-Sports.

Προτάσεις-Ερωτήσεις-Επερωτήσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Α.Σ. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσα μέλη έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία την 1η Νοεμβρίου 2021, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα, χωρίς νέα δημοσίευση. Απαρτία θα θεωρηθεί η παρουσία όσων μελών και αν παραστούν από τα ταμειακώς τακτοποιημένα.

Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, η είσοδος στο Nick Galis Hall θα επιτραπεί σε όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ