Θετικός στον κορωνοϊό ο διευθυντής της Williams

Θετικός στον κορωνοϊό ο διευθυντής της Williams

Ο διευθυντής της Williams Γιόστ Καπίτο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν θα βρίσκεται στον προτελευταίο αγώνα στης σεζόν στη Σαουδική Αραβία.

Ο διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της Williams Formula 1, Γιόστ Καπίτο, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν θα ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για τον προτελευταίο αγώνα της σεζόν σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής ομάδας.

Ο αγώνας στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι ο πρώτος μετά τον θάνατο του ιδρυτή της ομάδας Φρανκ Γουίλιαμς σε ηλικία 79 ετών την περασμένη Κυριακή. Τόσο οι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές όσο και η Formula 1 αυτό το σαββατοκύριακο έχουν προγραμματίσει αρκετά αφιερώματα στην μνήμη του Γουίλιαμς.

Σε σχετική ανακοίνωση της Williams αναφέρεται ότι ο Καπίτο, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα τον Φεβρουάριο, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν από το ταξίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Williams:  

«Ο Γιόστ ακολουθεί τώρα τις οδηγίες της εθνικής υγειονομικής αρχής του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν υπήρξε ευρύτερος αντίκτυπος στο προσωπικό της Williams Racing και η ομάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ