Τσιλιγκίρη για ΣΥΡΙΖΑ – «Πιστολιές με νεροπίστολο»

Τσιλιγκίρη για ΣΥΡΙΖΑ – «Πιστολιές με νεροπίστολο»

Με ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια η Χριστίνα Τσιλιγκίρη απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε τοποθέτησή της μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, απάντησε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία αναφερόταν στην 1η επιστημονική ημερίδα, που συνδιοργανώθηκε από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Πανεπιστήμιο Πειραιά και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για τα Άτομα με Αναπηρία.

Μεταξύ άλλων η κυρία Τσιλιγκίρη αναφέρει πως το κόμμα της αντιπολίτευσης ρίχνει πιστολιές με… νεροπίστολο και πως η εν λόγω ανακοίνωση χαρακτηρίζεται από δασκαλίστικο ύφος.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη:

Πιστολιές με… νεροπίστολο, από τον ΣΥΡΙΖΑ και η αναφορά βέβαια, στην πρόσφατη ανακοίνωση του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του κόμματος της αντιπολίτευσης, με την οποία επιχειρεί να στηλιτεύσει την χθεσινή άκρως επιτυχημένη 1η επιστημονική ημερίδα, που συνδιοργανώθηκε από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Πανεπιστήμιο Πειραιά και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για τα Άτομα με Αναπηρία με τίτλο «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ».

Αφορμή για το δασκαλίστικο ύφος της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η πραγματικά εντυπωσιακή συμμετοχή στην επιστημονική ημερίδα, από πληθος μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, διακεκριμένων επιστημόνων, Παραολυμπιονικών, αθλητών και κυβερνητικών στελεχών, το οποίο αναδεικνύει την μεγάλη σημασία που προσδίδεται σήμερα για το φλέγον θέμα της ημερίδας.

Προφανώς, κάτι τέτοιες αφορμές ψάχνουν οι «δάσκαλοι» του αθλητικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να προβάλλουν το τεραστίων διαστάσεων έργο τους, όταν ήταν κυβέρνηση και ψήφιζαν δύο (!!) άρθρα για τα ΑμεΑ, τα οποία μάλιστα ΟΥΔΕΠΟΤΕ εφάρμοσαν.

Διότι ξέχασαν να ενημερώσουν στην χθεσινή έκθεση ιδεών Γ΄ δημοτικού, σε ποια γήπεδα που αγωνίζονται ΠΑΕ και ΚΑΕ, φρόντισαν να εφαρμοσθούν οι διατάξεις που αναφέρονται για την ελεύθερη πρόσβαση Ατόμων με Αναπηρία!
Φυσικά, λησμόνησαν να συμπεριλάβουν στην έκθεση ιδεών και τις απόψεις των Υπουργών Παιδείας της Κυβέρνησής τους, για τους οποίους η φυσική αγωγή στα σχολεία θα έπρεπε να διδάσκεται από τους δάσκαλους με τα σκαρπίνια, καθόσον αρνούνταν πεισματικά να προσλάβουν πτυχιούχους γυμναστές στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, διότι τους θεωρούσαν «πολυτέλεια εν μέσω μνημονίων»!

«Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει», λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Δυστυχώς, παρέβλεψαν ότι υπήρχε εκπρόσωπος ακόμη και από το μέρα 25, καθώς και ότι προσκλήθηκαν όλοι οι εκλεγμένοι βουλευτές της Α και Β Πειραιώς όλων των κομμάτων καθώς και 23 Δήμαρχοι όλων των παρατάξεων.

Φαίνεται πως στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μετέτρεψει σε εθνικά σπορ την απερισκεψία και τις κυβιστήσεις!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ