Κλείσιμο
Con-Troll: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ γιατί δεν θα έβλεπε ο Κούρτιτς πού είναι η άσπρη βούλα.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΠΟΡ

Ιδρύθηκε ο Ιωνικός Νίκαιας ΑμεΑ!

Ιδρύθηκε ο Ιωνικός Νίκαιας ΑμεΑ! | to10.gr
03/12/2021 21:30

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός ανακοίνωσε την ίδρυση του τμήματος ΑμεΑ για τον σύλλογό του.

Σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ιωνικός, καθώς ίδρυσε το σωματείο ΑμεΑ, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος σύλλογος στη Νίκαια και τον Πειραιά που ιδρύει τέτοιο τμήμα. Η αρχή θα γίνει από το άθλημα της κολύμβησης.

Η ανακοίνωση

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός, με απόφαση της Γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την 1/12/21 , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ίδρυση σωματείου ΑμεΑ με την επωνυμία Αθλητικός Όμιλος Ιωνικός Νικαιάς ΑμεΑ 2021.

Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια ώστε ο Ιωνικός, η ομάδα μας, να αποτελέσει επιτέλους -πέρα από έναν σπουδαίο αθλητικό σύλλογο- και ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και της πόλης μας, συνεχίζεται αδιάλειπτα.

Στην απόφαση αυτή οδηγηθήκαμε έπειτα από διεργασίες πολλών μηνών και έχοντας αφουγκραστεί τις πραγματικές ανάγκες συνανθρώπων μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αθλητισμό ατόμων με αναπηρία και μέχρι σήμερα δεν είχαν την ευκαιρία στην ευρύτερη περιοχή μας. Έτσι ο Ιωνικός ΑμεΑ γίνεται ο πρώτος σύλλογος στην Νίκαια και τον Πειραιά που έρχεται να δώσει μια διέξοδο σε νεαρά παιδιά -και όχι μόνο- που αναγκάζονται να ταξιδεύουν καθημερινά σε μακρινές περιοχές για να αθληθούν ή και σε παιδιά που μέχρι σήμερα ήθελαν να γνωρίσουν τον αθλητισμό για ΑμεΑ και δεν είχαν την ευκαιρία.

Παράλληλα αποκτούμε όλοι μας την χαρά, μέσα από την καθημερινή μας πλέον ενασχόληση με αυτό το κομμάτι του αθλητισμού, να κατανοήσουμε τις αυτονόητες ανάγκες και τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους συνανθρώπους μας και νιώθουμε έτοιμοι να βάλουμε στο τραπέζι οποιονδήποτε επιθυμεί να συνδράμει σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα.

Η αρχή, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί από το άθλημα της κολύμβησης όπου θα επιδιώξουμε με πτυχιούχους και διακεκριμένους προπονητές, να υποδεχθούμε τους νέους μας αθλητές. Σύντομα θα εισάγουμε και νέα αθλήματα, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα έχουμε εξασφαλίσει ένα άρτιο περιβάλλον προπόνησης τόσο σε επίπεδο προπονητών όσο και σε εγκαταστάσεων.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Ιωακειμίδη καθώς και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Λευτέρη Χατζηπαυλίδη, καθώς από την πρώτη στιγμή που τους παρουσιάσαμε το πλάνο μας για τον Ιωνικό Νικαίας ΑμεΑ έδειξαν πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον, καθώς και απόλυτη κατανόηση για την ανάγκη ενός τέτοιου εγχειρήματος, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην υλοποίησή του.

Ευελπιστούμε πως σήμερα δίνεται η αφορμή ώστε να εκκινήσει ένας μεγάλος διάλογος -που θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια- ανάμεσα σε όλους μας για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία.

Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ

MUST READ

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
arrow-back

Κοινοποίηση: Ιδρύθηκε ο Ιωνικός Νίκαιας ΑμεΑ!